Se deschide un nou salon de înfrumuseţare – El Studio Mihalache!

Intrat în cel de-al 14-lea an de existență, grupul de Saloane El Studio deschide un nou salon de înfrumusețare in Bucureşti. Acesta vine în întâmpinarea domnilor și doamnelor din zona Ion Mihalache cu servicii complete de înfrumuseţare. Începând cu 20 Martie deschidem porţile celui de-al 9-lea salon El Studio situat într-o zonă centrală, plină de viață – intersecția Bd. Ion Mihalache cu Bd. Maresal Averescu. Astfel, ne dorim că toți clienții noștri să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț și de servicii premium.

 

În cel mai nou salon El Studio veți fi întâmpinaţi de o echipă cu oameni talentați și pasionați din acest domeniu, atent selecționaţi, ce isi vor desfăşura activitatea într-un mediu curat, modern și relaxant. În cadrul salonului El Studio Mihalache puteţi beneficia de o gamă variată de produse profesionale, furnizate de cele mai mari nume internaționale din domeniu: Wella, Sp, Kerastase, Moroccanoil, OPI, Academie etc. și de numeroase servicii printre care amintim: manichiura – pedichiura sau cosmetica, frizerie și coafor.

 

Am creat special pentru dumneavoastră 200 de pachete personalizate dedicate înfrumusețarii cu un preţ special, pentru a celebra acest eveniment împreună:

 

NAILS TIME

 Manichiură semipermanentă și tratament de hidratare mâini

PREȚ: 59 lei

Cod promoțional: RED25%NT

HAIR TIME

 Tuns, spălat și coafat

Preț special: 53 de lei

Cod promoțional RED30%HT. 

SKIN TIME

 Epilare totală (picioare lung + inghinal total + brațe + axilă)

Preț special: 60 lei

Cod promoțional: RED30%RT

 

 Pachetele se pot utiliza o singura data de fiecare persoană și sunt valabile in perioada 20 Martie – 30 Aprilie 2018.

 Acceseaza site-ul nostru pentru a rezerva pachetul dorit aici!                

 

Bucură-te de momentele tale de frumusețe și relaxare alegând oricare dintre cele nouă locații El Studio:

El Studio Floreasca, El Studio Timpuri Noi, El Studio Tei, El Studio Mosilor, El Studio Unirii, El Studio Lujerului, El Studio 13 Septembrie, El Studio Titulescu, El Studio Mihalache.

pachete-speciale-el-studio-mihalache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *