Scapă de celulită vara aceasta, cu ajutorul masajului anticelulitic

Dacă și tu te numeri printre persoanele ce caută soluții împotriva celulitei, trebuie să știi că masajul anticelulitic îți vine în ajutor. Cu rezultate încă de la primele ședințe, masajul anticelulitic este, în prezent, principalul inamic al celulitei.

Ședințe de masaj anticelulitic cu rezultate sigure

Masajul anticelulitic are, ca scop principal, indiferent de tehnica aplicată, dispersarea celulelor adipoase de sub piele, pentru ca acestea să fie mai uniforme, să se răspândească și să nu se mai acumuleze într-un singur loc.

Cele mai bune rezultate împotriva celulitei se obțin în salon, acolo unde există profesioniști, ce vin cu sfaturi, soluții și tratamente adecvate gradului de afectare și tipului de piele.

Celulita este o problemă ce necesită atenție deosebită, tratamente îndelungate, folosindu-se produsele potrivite. Însă, lupta împotriva celulitei începe de la alimentație și poate fi îndepărtată dacă, în paralel, se urmează o dietă slabă în grăsimi sau o dietă fără zahăr.

Profesioniștii îți pot veni în ajutor, deoarece dețin experiența necesară în aplicarea celor mai sigure tehnici de masaj anticelulitic, testate și îndelung cercetate.  Tehnicile de masaj anticelulitic de care poți beneficia în saloanele de înfrumusețare trebuie susținute, acasă, cu tratamente complementare: exerciții fizice, hidratare, alimentație bogată în fructe și legume proaspete, cât mai puține dulciuri, consum redus de cafea și grăsimi.

Profesioniștii El Studio te ajută să scapi de aspectul de coajă de portocală al pielii

Profesioniștii El Studio îți recomandă ședințe de masaj anticelulitic realizate utilizând produse profesionale, cu renume în lupta împotriva celulitei. Frecvența ședințelor de masaj anticelulitic este foarte importantă, specialiștii El Studio recomandând o medie de două ședințe săptămânale, pe o perioada minimă de șanse luni.

Terapiile prin masaj (indiferent de tipul acestuia: anticelulitic, de relaxare sau de stimulare) revitalizează trupul și stimulează organismul să își recapete energia și echilibrul. Contactează-ne pentru mai multe detalii legate de programele noastre de masaj anticelulitic și de relaxare în București.

Tehnici de masaj anticelulitic de urmat acasă [în paralel cu tratamentul anticelulitic din salon]

Cu siguranță, atunci când apelezi la un program anticelulitic complet, vei primi și recomandările necesare de urmat acasă. Niciun tratament anticelulitic nu aduce rezultatele dorite dacă, în paralel, nu se acordă atenție alimentației (fără grăsimi saturate, consum ridicat de carne slabă, proteine vegetale, legume și fructe viu colorate). Există, de asemenea, și tratamente anticelulitice care pot fi realizate în paralel cu programul anticelulitic din salon: aplicarea cremelor anticelulitice este obligatorie; exercițiile cardio sau cele pentru coapse realizate de două-trei ori pe săptămână; tratamentele anticelulitice cu ajutorul plantelor medicinale și ceaiurilor, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *