Salon de infrumusetare Bucuresti El Studio: descopera serviciile de infrumusetare corporala

salon de infrumusetare bucuresti

Pentru multe dintre doamne si domnisoare, imaginea personala este foarte importanta astfel ca, pentru a o mentine, depun destul de mult efort adoptand un stil de viata echilibrat, cu sport, alimentatie sanatoasa, dar si cu vizite la saloane de infrumusetare care completeaza toate aceste rezultate. Tratamentele de ultima generate, aparatura moderna si terapiile non-invazive vin in ajutorul lor cu scopul de a imbunatati aspectul corpului prin reducerea celulitei si remodelarea siluetei, reducerea retentiei de apa, vergeturile si redarea tonusului pielii.

In saloanele de infrumusetare din Bucuresti exista numeroase servicii de remodelarea corporala si tehnici la care poti apela, insa important este sa stii ce rezultate vrei sa obtii si care tehnica este cea mai potrivita pentru tine. Afla in randurile de mai jos ce presupune infrumusetarea corporala, cum alegi un tratament si cum poti sa obtii intr-un timp cat mai scurt rezultate uimitoare.

Puteti avea rezultatele dorite cu ajutorul metodelor de remodelare corporala precum: radiofrecventa, vacuum sau drenaj limfatic care va ajuta sa eliminati grasimea in exces, sa va conturati corpul in forma dorita, la tonifierea acestuia avand efect de lifting si de fermitate si sa va mentineti sanatosi.

Cele mai frecvente tratamente de remodelare corporala intr-un salon de infrumusetare

Exista mai multe tipuri de tratamente de remodelare corporala, iar cel mai frecvent intalnite sunt urmatoarele: tratamentul anticelulitic, mezoterapia, impachetarile la rece si la cald, criolipoliza, radiofrecventa corporala, drenajul limfatic sau electrostimularea.

Tratamentul anticelulitic si masaj anticelulitic

Este unul dintre cele mai solicitate tratamente estetice si are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei.

Mezoterapia

Aceasta tehnica presupune injectarea unui amestec de vitamine si minerale in zonele cu depozite de grasime, cu rolul de a reduce volumul acesteia si de a tonifia si revitaliza pielea.

Impachetarile la rece si la cald

Impachetarile la cald si la rece presupun metode diferite de tratament, insa ambele au efect sunt proceduri care au drept rezultat eliminarea excesului de lichide si toxine, o slabire in circumferinta si kilograme, cu efecte anticelulitice si imbunatatesc circulatia sanguina.

Criolipoliza

Criolipoliza este un o procedura non-invaziva si nedureroasa care elimina grasimile prin inghetarea celulelor adipoase. Tehnologia consta in aplicarea unei temperaturi scazute direct pe tesuturile adipoase din diferite parti ale corpului care sunt inghetate si apoi eliminate prin intermediul proceselor metabolice.

Radiofrecventa corporala

Este un procedeu de infrumusetare corporala relativ nou in randul tehnicilor de infrumusetare care consta in aplicarea unor unde de radiofrecventa pe anumite zone ale corpului care au efect de incalzire si faciliteaza eliminarea tesutului adipos si productia de colagen. Radiofrecventa corporala indeparteaza celulita si vergeturile, crescand totodata fermitatea si elasticitatea cutanata.

Toate serviciile si terapiile de slabire si remodelare corporala se bucura de increderea multor femei insa este important de mentionat faptul ca, pentru a ajunge la rezultele dorite, poate fi efectuat un anumit numar de sedinte de tratament, in functie de particularitatile fiecarei persoane si de recomandarile specialistilor din saloanele de infrumusetare. Este foarte important ca specialistul la care apelezi sa iti recomande tipul de tratament de care corpul tau are nevoie.

Salonul de infrumusetare El Studio ofera servicii de infrumusetare corporala in Bucuresti care va ajuta la mentinerea frumusetii si la diminuarea aspectelor inestetice ale corpului la preturi accesibile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *