Protecția tenului pe timp de vară

WoHat586_S

 

Pe timp de vară, pielea noastră suferă schimbări din cauza temperaturilor și devine mai sensibilă decât de obicei. De aceea, trebuie să îi acordăm o atenție mai mare și să îi asigurăm o îngrijire optimă. Pentru a te bucura de un ten curat și sănătos pe timp de vară, iată câteva metode de protecție:

 

Folosește o cremă de față cu protecție solară ridicată

Indiferent de tipul de ten, este necesar să te protejezi de razele nocive și să împiedici arsurile sau iritațiile. O cremă profesională cu protecție solară îți va asigura îngriejire și protecție pe durata întregii zile. Crema de zi Academie cu protecție UVA/UVB, FPS 40, conține ingrediente anti-aging ce reduc vizibil ridurile profunde, lăsând pielea fermă. În plus, în magazinul online de produse cosmetice El Studio o poți găsi la un preț promoțional foarte accesibil, așa că nu rata ocazia.

 

Nu uita de spray-ul solar

Dacă plănuiești să petreci mult timp la plajă, un spray solar cu protecție ridicată este un must. Îți recomandăm cu încredere spray-ul solar Academie SPF 50+, potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv cel foarte sensibil. Acesta nu lasă urme, având o textură non-grasă și 100% invizibilă. Așa că poți arăta impecabil în costumul tău nou de baie, fără a-ți face probleme în privința urmelor.

 

Urmează un tratament cosmetic modelant pentru ten

Un tratament complet de hidratare și protecție îți va face tenul să arate curat și luminos, protejându-l în același timp de razele nocive. Tratamentul cosmetic Acadamie poate fi adaptat pentru toate tipurile de ten, având un benefic efect anti-age și de curățare.

promotie

1. MASCA MODELANTA
Ten gras, normal si mix

2. MASCA TERMO-ACTIVA
Ten uscat / deshidratat

3. MASCA PURARGIL
Ten gras cu imperfectiuni

Preț special: 120 lei

 

Află aici mai multe detalii despre tratament și programează-te chiar acum la oricare dintre saloanele El Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *