Profită de cele mai noi promoții oferite de El Studio

Ai verificat cele mai noi promoții pe care le-am pregătit special pentru tine? Dacă nu, grăbește-te, nu mai sta pe gânduri. Studiază cu atenție fiecare ofertă, alege promoția care ți se potrivește și, apoi, vino la unul din cele șapte saloane de înfrumusețare pe care El Studio le deține în București, acolo unde specialiștii noștri te așteaptă cu drag.

El Studio a pregătit special pentru tine “Ziua de răsfăț OPI”

“Ziua de răsfăț OPI”

Astfel, El Studio a pregătit special pentru tine “Ziua de răsfăț OPI”, ceea ce înseamnă că, la fiecare manichiură efectuată la unul din saloanele El Studio, primești cadou nu doar sfaturi din partea specialiștilor noștri, ci și o nouă culoare pentru unghiile tale, care se vor bucura de oja OPI Infinite Shine, care îți va fi aplicată gratuit de profesioniștii noștri.

Dacă vrei să te bucuri de “Ziua de răsfăț OPI”, trebuie să știi că această ofertă este valabilă în zilele de: 14 iulie (El Studio Moșilor și El Studio Timpuri Noi), 15 iulie (El Studio Floreasca și El Studio Tei), 21 iulie (El Studio Lujerului și El Studio 13 Septembrie) și 22 iulie (El Studio Unirii).

OPI – 35% reducere

Aceasta nu este, însă, singura ofertă pe care am pregătit-o special pentru tine. Vino, până la data de 1 august, inclusiv, în orice salon de înfrumusețare El Studio și beneficiezi de o reducere de nu mai puțin de 35% la mai multe produse OPI.

Produsele care se regăsesc în această ofertă și pot fi achiziționate la prețuri speciale sunt următoarele: OPI Nail Envy Soft&Thin, OPI Nail Envy Sensitive&Peeling, OPI Nail Envy Maximum Strength, OPI Nail Envy Dry&Brittle, OPI Nail Envy Maintenance și OPI Nail Envy RapiDry.

El Studio îți oferă un cadou la fiecare produs Academie achiziționat

Cadou la produsele Academie

Tot până la data de 1 august, inclusiv, este valabilă și oferta la produsele Academie, promoție valabilă în toate cele șapte saloane El Studio din București. Astfel, la orice produs Academie achiziționat de la unul din saloanele El Studio, primești cadou, din partea specialiștilor noștri în înfrumusețare, trei fiole Academie, la alegere din stocul disponibil. Atenție, promoția nu este valabilă pentru fondurile de ten Academie.

Mai multe detalii, pe site-ul El Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *