Produsele Wella Enrich

Wella-Professionals-Care-Enrich-LineWella este un brand care a luat nastere din foarte multa pasiune pentru par . In cei 125 ani de activitate, formulele produselor Wella au fost imbunatatite pentru a avea un efect maxim asupra tuturor tipurilor de par. 4 Milioane este numarul ce reprezinta saloanele din intreaga lume in care se lucreaza cu produsele Wella.

Gama Enrich, de la Wella, este dedicata femeilor ce au parul uscat si deteriorat. Gama de produse profesionale Wella Enrich este reprezentata de urmatoarele produse:  samponul hidratant ENRICH MOISTURISING SHAMPOO, samponul pentru volum ENRICH VOLUMIZING SHAMPOO, balsamul pentru hidratare ENRICH MOISTURISING CONDITIONER, tratamentele pentru paMOISTURISING, WARMING si STRAIGHT LEAVE, elexirul pentru revitalizare ENRICH HAIR ENDS ELIXIR, serul pentru par degradat ENRICH REPAIR SERUM si pulvelizatorul ENRICH DETANGLING SPRAY.

Foloseste cel putin doua din produsele din aceasta gama iar parul tau va fi perfect protejat impotriva uscarii si deteriorarii. Pregateste-ti parul de anotimpul friguros! Specialistii El Studio recomanda produsele Wella!

Nu uita! In perioada 24.10.2014 – 31.12.2014 El Studio va prezinta OFERTA SPECIALA! Cumpara 2 produse de ingrijire Wella Professionals si primesti 1 produs CADOU! Asadar, achizitioneaza un sampon si o masca Wella Enrich si primesti cadou produsul Hair Ends Elixir!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *