Produse de Îngrijire pentru o Primăvară Perfectă

După o iarnă grea, tenul tău are un aspect uscat și aspru, iar părul e lipsit de strălucire. Acum că a venit primăvara, e timpul să radiezi din nou. Pentru a-ți recăpăta strălucirea, ai nevoie de câteva produse de îngrijire pentru față și corp create special pentru această perioadă.

Produse de Îngrijire pentru Păr

produse ingrijirea parului

·         Mască hidratantă de păr

Pentru că gerul ți-a lăsat părul deteriorat și deshidratat, trebuie să îl revitalizezi cu o mască hidratantă pentru păr sau cu un tratament reparator. Pentru păr foarte degradat vă recomandăm masca regeneratoare de păr SP Repair Masca, care acționează pentru o reparare fundamentală și protejează părul de deteriorarea ulerioară, fiind eficientă chiar și pentru firul gros.

·         Mască de păr pentru volum

Dacă ai stat cu capul acoperit toată iarna și ți-ai pierdut volumul, tratamentul intensiv cu masca pentru volum SP Volumize fortifică și stabilizează părul din interior, redând volumul.

·         Șampon cu protecție solară

Chiar dacă razele soarelui sunt mai blânde primăvara, schimbarea bruscă de temperatură îți poate crește sensibilitatea părului. De aceea, ai nevoie de un produs pentru păr cu protecție solară.    Îți recomandăm șamponul Wella Sun Protection, care îngrijește și hidratează intens părul după expunerea la soare, lăsând firul puternic și sănătos.

Produse de Îngrijire pentru Față

produse de ingrijire pentru fata

Indiferent de tipul de ten, expunerea la variațiile de temperatură își lasă amprenta asupra pielii tale. Creșterea continuă a temperaturii determină deshidratarea tenului, iar dacă te confrunți cu problemele unui ten sensibil, acestea se pot agrava dacă nu îți îngrijești pielea corespunzător.

·         Cremă hidratantă pentru față

Hidratarea este prima regulă a unui ten sănătos. Un produs ideal pentru refacerea tenului după sezonul rece este crema hidratantă profesională Academie Détente et Fraicheur care calmează, reîmprospătează și reconfortează pielea uscată și obosită. Ideală pentru lunile de primăvară și vară, este recomandată în special pentru tenul sensibil sau cu roșeață.

Înainte de aplicarea cremei hidratante, este necesar să folosim un produs profesional de curățare a tenului care să îndepărteze urmele de machiaj și impuritățile de pe față.

·         Mască Hidratantă cu Multivitamine

Un alt produs de hidratare care redă strălucirea tenului palid și uscat este masca hidratantă cu multivitamine. Academie Multivitamin Mask are o textură catifelată și o compoziție bogată în vitamine, ce permit pielii să regăsească nivelul optim de hidratare. În plus, ameliorează semnele de îmbătrânire și previne apariția lor.

·         Ulei de hidratare pentru față

Uleiurile din plante sunt elemente esențiale pentru hidratarea oricărui tip de ten, fiind extrem de bogate în substanțe active benefice pielii. Pentru hidratarea intensă a pielii și redefinirea trăsăturilor, îți recomandăm un ulei profesional antiîmbătrânire din floare nemuritoare de Corsica, extracte de germeni și viță de vie roșie. La El Studio Shop, avem pentru tine o ofertă specială de primăvară pentru produsele de îngrijire: uleiul Academie Aromatherapie Booster de hidratare la un preț redus de 213 lei, oferit împreună cu un demachiant din aceeași gamă cadou.

Întâmpină primăvara așa cum se cuvinte, cu un ten strălucitor și un păr hidratat, plin de volum. Pentru a vedea mai multe produse profesionale pentru îngrijirea pielii si a părului, te așteptăm cu drag pe El Studio Shop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *