Prețuri pentru epilare definitivă

prețuri epilare definitivă

Atunci când vine vorba despre servicii de cosmetică, epilarea IPL este cea mai bună soluție pentru persoanele care vor să renunțe definitiv la dureroasă ceară. Deși este un concept relativ nou, acesta a devenit o tehnică foarte populară atât pentru femeile din România, dar chiar și pentru bărbați. Scopul este același pentru toți utilizatorii acestei inovații în domeniul cosmetic și anume, obținerea unui aspect neted și îngrijit al pielii. Odată cu eficiența acestei proceduri, vorbim și despre costuri puțin mai ridicate. Iată lista de preturi pentru epilare definitiva în cadrul salonului El Studio.

Prețuri pentru epilare definitivă

Axilă 58 lei

Mustață / Bărbie 28 lei

Pomeți / perciuni / frunte 38 lei

Inghinal parțial 56 lei

Inghinal total 98 lei

Fese / brațe inferior 115 lei

Brațe integral 190 lei

Spate integral 240 lei

Picioare scurt 220 lei

Picioare lung 325 lei

Față integral 148 lei

Spate (lombar) 136 lei

Spate integral 240 lei

Umeri 116 lei

Spate integral bărbați 400 lei

Brațe integral bărbați 290 lei

Axilă bărbați 70 lei

Abdomen parțial bărbați 110 lei

Picioare scurt bărbați 290 lei

Picioare lung bărbați 390 lei

Despre epilare definitivă

Pentru a scăpa în totalitate de părul nedorit este necesar să apelăm la un tratament pe termen lung, între 6 și 10 ședințe. Acest număr depinde mai mulți factori precum: tipul de piele al clientului, pigmentări ale pielii, culoarea firului de păr, dar și grosimea acestuia. După terminarea perioadei recomandate, trebui să mai facem niște ședințe de întreținere prin care să menținem efectul epilării definitive pe termen lung.

La El Studio beneficiezi de 50% reducere pentru prima sedintă!

El Studio va pune la dispoziție 9 saloane dintre care puteți alege, magazine fizice pentru achiziționarea produselor dorite, un magazine online și, în primul rând, o gamă variată de servcii de înfrumusețare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *