Oferta speciala Academie!

Pentru o piele netedă, fermă şi bine hidratată, mizează pe loţiunile de corp! Dar pentru ca acestea să-şi facă bine treaba, trebuie să alegi sortimentul care se potriveşte tipului tău de piele. 

Toate tipurile de piele sunt expuse deshidratării. De aceea, cremele de corp sunt foarte uşor absorbite în piele, oferindu-i ingredientele de care are nevoie pentru a se menţine fină şi tonifiată. În plus, cea mai mare parte a cremelor şi loţiunilor conţin mai multă apă decât uleiuri, tocmai pentru că au rolul de a hidrata pielea. Pentru a afla dacă eşti alergică la vreuna din substanţele aflate în compoziţia produsului, consultă eticheta cremei sau cere sfatul medicului dermatolog.

Pentru hidratarea pielii normale, nu trebuie să-ţi alegi anumite produse speciale, ci pe cele care stimulează producerea de colagen la nivelul pielii, ajutând-o să fie mai elastică şi mai bine tonifiată. Poţi testa o cremă mai slabă sau un lapte de corp nu foarte grase. Important este ca acestea să fie uşor absorbite în piele. Foloseşte mai multe produse din comerţ şi testează care dintre acestea se împacă mai bine cu tipul tău de piele. Şi nu uita: după fiecare duş, dă-te cu cremă sau cu lapte de corp.

Oferta speciala Academie!

La achizitia unui lapte corp Academie 500 ml in valoare de 149 lei primiesti CADOU o bautura drenanta Academie (119 lei). El Studio si Academie te ajuta sa ai grija de corpul tau!

Oferta valabila in toate saloanele El Studio si pe http://shop.el-studio.ro/

11109301_862605513804732_3350603145135799444_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *