Nu, unghiile false nu sunt periculoase!

Probabil că ai auzit, de nenumărate ori, că unghiile false sunt periculoase și că afectează unghiile naturale. Există un mic adevăr, însă doar dacă produsele folosite sunt de slabă calitate sau dacă persoana care se ocupă de aplicarea lor nu este corect instruită.

Pentru ca unghiile false să nu devină un real pericol, ele trebuie aplicate corect, de către o persoană specializată în unghii false.

Iată mai jos cele mai importante aspecte care te vor asigura că beneficiezi de o aplicare corectă a unghiilor false:

Cum se aplică [corect] unghiile false cu gel?

  1. Ustensilele și unghiile naturale sunt dezinfectate;
  2. Unghiile naturale sunt scurtate până la lungimea adecvată aplicării șablonului;
  3. Se pilesc unghiile naturale într-o singură direcție; prin această tehnică trebuie să te asiguri că unghiile nu sunt maltratate;
  4. Cuticulele nu se taie, ci se ridică / împing cu un bețișor de lemn; în cazul în care cuticulele sunt groase, este necesară o soluție pentru eliminarea lor;
  5. Cu ajutorul unei periuțe, unghiile se curăță foarte bine de praf; dacă această procedura nu este realizată corect, unghiile naturale vor avea de suferit.

Apelează la specialiști pentru aplicarea diferitelor modele de unghii false

Dacă vrei unghii false care să nu afecteze sănătatea unghiilor naturale, trebuie să te îndrepți către specialiști. Tehnica de aplicare a unghiilor false este complexă și toate etapele aplicării unghiilor false sunt importante. De exemplu, pilirea excesivă a unghiei conduce, în timp, la subțierea și rănirea unghiei naturale.

Apelează întotdeauna la tehnicieni cu experiență dacă îți dorești unghii frumoase, dar și sănătoase

Îngrijirea unghiilor trebuie să fie un aspect care să te preocupe, fie că alegi manichiură semipermanentă, unghii naturale, unghii false cu gel, unghii false cu tipsuri. etc. O manichiură ca la carte denotă îngrijire și frumusețe. Înainte de orice, unghiile frumoase sunt unghiile îngrijite și sănătoase.

În cazul unghiilor false orientează-te către acei tehnicieni care au grijă de sănătatea unghiilor tale. Tehnicienii cu experiență te pot asigura că, și după utilizarea îndelungată a unghiilor false, unghiile naturale nu vor fi afectate.

El Studio îți propune servicii de manichiură-pedichiură la standarde înalte

Salonul de înfrumusețare El Studio vine în sprijinul tău cu servicii profesionale pentru aplicarea unghiilor false cu gel, fără să pună în pericol sănătatea unghiilor naturale. Vei beneficia de o manichiură impecabilă, lipsită de probleme estetice și bine pusă la punct pentru fiecare moment al zilei.

Indiferent de ce-ți dorești, unghii scurte sau lungi, manichiură french, manichiură semipermanentă sau manichiură cu gel, contactează specialiștii noștri. Serviciile noastre complete de manichiură-pedichiură sunt disponibile Aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *