Noile promoţii El Studio sunt aici!

Saloanele El Studio ţin la calitatea momentelor tale de înfrumuseţare. De aceea, experţii noştri sunt mereu în căutarea celor mai bune soluţii şi sfaturi pentru fiecare nevoie în parte.

În saloanele El Studio vei găsi produse premium, alese şi gândite pentru tipologii diverse, răspunsuri la toate întrebările şi curiozităţile tale şi nu în ultimul rând, oferte şi promoţii care să ajute la dobândirea acestor momente. Luna Noiembrie nu se lasă mai prejos şi aduce cele mai fresh oferte El Studio:

 

1. La orice procedură de vopsit cu valoare mai mare de 180 lei primeşti CADOU un lac de unghii OPI in valoare de 35 lei din selecţia cu cele mai frumoase lacuri ale colecţiilor 2017 (California Dreaming, Fiji, Iceland).

* valabilitate: 10 Noiembrie – 10 Decembrie, în limita stocului disponibil

 

2. Cumpară un Şampon şi o Masca Wella / SP şi primeşti cadou un un lac de unghii OPI în valoare de 35 lei din selecţia cu cele mai frumoase lacuri ale colecţiilor 2017 (California Dreaming, Fiji, Iceland).

* valabilitate: 10 Noiembrie – 31 Decembrie, în limita stocului disponibil

 

Dacă saloanele El Studio oferă servicii diverse, la fel se comportă şi ofertele noastre. Combină plăcerea unui vopsit proaspăt sau şamponul şi masca pentru îngrijirea părului tău cu lacul de unghii de la OPI! Profită de ofertele noastre şi asigură-ţi îngrijirea pe care ţi-o doreşti.

 

Te aşteptăm în saloanele El Studio  pentru a beneficia de cele mai bune servicii şi de oja ta preferată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *