Modă pedichiură femei 2019 – 2020

Este bine cunoscut faptul că, în rutina de îngrijire a unei femei, manichiura și pedichiura sunt primele pe listă. Dacă manichiura este considerată cartea de vizită a unei femei, pedichiura are, înainte de orice, un rol bine definit în sănătatea unghiei. O pedichiură îngrijită înseamnă unghii mai sănătoase.

Ca și în cazul manichiurii, și în pedichiură există tendințe, reguli și sfaturi ale specialiștilor. În cele ce urmează veți afla despre tendințe și nuanțe la modă în pedichiura sfârșitului de an 2019 și început de an 2020.

Pedichiura french este, în continuare, cea mai solicitată în saloanele de manichiură / pedichiură. Aspectul elegant al pedichiurii french, precum și naturalețea acesteia sunt două din aspectele pentru care acest tip de pedichiură își păstrează primul loc în preferințe.

Top 3 detalii în pedichiură 2019-2020

Pedichiura 2019-2020 pune accent pe diversitate. Astfel că, indiferent de preferințe, femeile au posibilitatea să experimenteze, să încerce noi modele de unghii și culori, să își pună în aplicare dorințele și gusturile, să aleagă designuri diferite, bazate pe eleganță și simplitate.

Pedichiura 2019-2020 este versatilă și potrivită pentru o mare varietate de stiluri vestimentare. În materie de nuanțe, culorile recomandate sunt burgundy, coral, galben, roz, verde, roșu, albastru. Dacă sunteți adepta unui design de pedichiură mai calm sau mai rafinat, îndreptați-vă atenția către nuanțele nude, gri, negru, alb.

Al treilea detaliu [și cel mai important] are legătură cu profesionalismul. Tendințele 2020 în materie de manichiură / pedichiură pun mare preț pe calitate. De aceea, înainte de a apela la un salon de manichiură-pedichiură din București, citiți recenzii, aflați păreri, ca să aveți siguranța că va îndreptăți către adevărații profesioniști.

Pedichiură french: avantaje

Așa cum am precizat în acest articol, pedichiura french își menține locul fruntaș în topul preferințelor. Iată și de ce:

Pedichiura french se potrivește oricărui stil vestimentar;

  • Pedichiura french este practică și elegantă;
  • Pedichiura french este mai rezistentă, în special la factorii externi;
  • Pedichiura french va fi întotdeauna în pas cu modă.
  • Profesioniștii salonului de manichiură El Studio te ajută să urmezi tendințele și să obții pedichiura perfectă.

Profesioniștii El Studio îți oferă servicii de manichiură și pedichiură pentru o imagine perfectă. Pentru pedichiură french perfectă, în combinații îndrăznețe sau simple, vino la salonul de manichiură și pedichiură El Studio și alege ce ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *