Met Gala 2018 – Top-ul celor mai impresionante look-uri!

El Studio te ține mereu la curent cu cele mai fresh tendințe din lumea Beauty & Make-up! Celebrul eveniment intitulat Met Gala, ne surprinde de fiecare dată cu cele mai impresionante ținute și styling-uri. Anul acesta, tema „Corpuri Cerești: Moda și imaginația Catolică” a pus în evidență creativitatea unora dintre cei mai mari designeri din lume. De asemenea, coafurile prezentate au fost total inedite! Iată top-ul El Studio pentru cele mai bune look-uri propuse în cadrul acestui eveniment:

1. Rihanna

Rihanna este, probabil, cel mai dedicat star din cadrul Met Gala. Anul acesta, la fel ca și în anii precedenți, ne-a surprins cu un look extravagant și plin de personalitate. Rihanna a optat pentru o ținută argintie, inspirată din estetica papală. Pentru a pune în valoare piesele vestimentare alese, Rihanna a ales un machiaj natural, deloc încărcat și o coafură minimalistă, care să complimenteze mitra papală. Prin imaginea propusă, Rihanna ne învață cât de importantă este asocierea unui make-up minimalist atunci când purtăm piese statement.

2. Kerry Washington

Kerry Washington ne-a încântat cu o piesă semnată Ralph Lauren. Textura metalizată a rochiei a fost pusă în evidență printr-o coafură de invidiat. Kerry Washington și-a pus părul în valoare printr-un styling natural, accesorizat cu o singură piesă prețioasă, dar de efect. Machiajul complimentează luminozitatea ținutei, aducând un plus de strălucire imaginii complete. Un look simplu, curat și de efect!

3. Amber Heard

Amber Heard a optat pentru o rochie roșie și un accesoriu impresionant pentru cap. Machiajul asociat acestei ținute este unul în vogă, urmând trend-ul rujurilor cu nuanțe închise. Accesoriul de pe cap se integrează perfect în coafura minimalistă, completând look-ul cu doza perfectă de extravaganță.

 

Saloanele de înfrumusețare El Studio vă așteaptă cu servicii complete de machiaj și coafor, pentru orice eveniment! Echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere un look de excepție. Te așteptăm în cel mai apropiat salon El Studio!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *