Maști de față pentru tenul tău. Acasă sau la salon?

ten luminos cu ajutorul mastilor de fata El Studio

Măștile de față au un rol esențial atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului. Toate femeile își doresc un ten perfect, lipsit de imperfecțiuni, iar măștile de față au un rol benefic în acest sens.

Este recomandat să aplici un tratament de față cu masca cel puțin o dată pe săptămână. Este foarte important să identifici tipul de ten pe care îl ai și să-ți aplici o masca compatibilă cu acesta. Poți apela la măștile de față făcute în casă, dar, periodic, este bine să consulți un specialist care să îți recomande tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge scopul de a avea un ten perfect. Iată care sunt cele mai eficiente tipuri de mască pentru față concepute din ingrediente naturale.

Mască pentru față cu lapte preparată la tine acasă

Dacă îți simți tenul obosit și simți că acesta ar avea nevoie de o reîmprospătare, masca cu lapte este alegerea ideală. Pentru a concepe această masca nu ai nevoie decât de puțin lapte și de un prosop pentru a o aplica pe față și decolteu. Prin tamponări repetate, aplică laptele pe ten, lasă-l să acționeze timp de 20 de minute și apoi îndepărtează-l cu apa călduță.

Mască naturală de față cu iaurt

Pentru toți cei care vă doriți un ten luminos și radiant, trebuie să încercați masca pe bază de iaurt. Iaurtul este foarte benefic atunci când vine vorba despre pori dilatați. Aplică-l uniform pe față și lasă-l să acționeze timp de 20 minute. Pentru a-i conferi acestei măști și un efect de revitalizare, amestecă iaurtul cu pulpă de aloe și puțină lămâie și lasă-l să acționeze 5 minute, după care clatește-te cu apă călduță.

Mască de față cu grapfrut și miere

Dacă ridurile reprezintă o problemă pentru tine, combină o lingură de suc de grepfruit cu o linguriță de miere și întinde amestecul pe toată față. După 30 minute clătește-te cu apă călduță. Dacă aplici acest tratament natural de 3 ori pe săptămână, tenul tău va fi întotdeauna hidratat și pregătit pentru noi provocări.

Masca de față naturală cu banană

Dacă ai probleme cu acneea, folosește o mască cu banană și miere și redă strălucire tenului tău. Pasează o banană și amestec-o cu o linguriță de miere, iar apoi aplic-o uniform pe față și pe gât. După 15 minute, clatește masca cu apa călduță. Acest tratament natural pentru ten are efecte miraculaose!

Mască de față cu musețel și mentă

Recomandată pentru persoanele care se confruntă cu acnee, masca de față pe bază de musețel și mentă nu numai că tratează această afecțiune, dar ajută la prevenirea postulelor pe termen lung. Este benefică atât pentru coșuri, dar și pentru cicatrici sau pete. Amestecă o lingură de flori de musețel, o lingură de mentă proaspătă, un ou și o linguriță de miere până când obții o compoziție omogenă. Aplică pe ten și pe decolteu și las-o să acționeze timp de 15 minute, iar apoi clateste-o cu apă rece pentru a închide porii. Rezultatele magice nu vor înceta să apăra.

Tenul trebuie să beneficieze de toată atenția pe care i-o putem oferi pentru a își păstra fermitatea și elasticitatea în timp. Trebuie să iei în calcul o demachiere corectă și aplicarea periodică a diversor tratamente de tip mască sau gommage. Este foarte important să ceri și părerea specialiștilor și să aplici și tratamente cosmetice specifice tipului tău de ten.

El Studio îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști care vor pune tenul tău pe primul loc întotdeauna. Vei beneficia de tratamente cosmetice potrivite tipului tău de ten în oricare dintre cele 9 locații El Studio. Măștile pentru față folosite în salon sunt profesionale și îți vor reda strălucirea pe care ai pierdut-o. Fă-ți o programare acum și profită din plin de clipe de răsfăț în centrul tău de înfrumusețare din București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *