Masca de par si sanatatea podoabei capilare

Cand parul vopsit devine tern, uscat si isi pierde stralucirea, mastile de la Wella il readuc la viata.

Indiferent de tipul si textura parului tau, o masca pentru par va aduce mereu avantaje pentru sanatatea si pentru aspectul podoabei capilare.

Parul uscat si fragil este cauzat, de cele mai multe ori, de tratamente chimice si termice frecvente (se includ aici vopsirile, deolorarile, dar si uscarea cu foehnul sau folosirea in exces a placii pentru intins) sau de expunerea la soare. Pentru ca parul tau sa revina la aspectul si textura normala, mastile pentru par de la Wella sunt cele mai recomandate.

Caderea parului este poate cea mai intalnita problema cu care se confrunta femeile. Cauzele sunt multiple, de la stres, vreme, gene si o multime de alti factori externi sau interni. Cu o masca potrivita de la Wella, din ingrediente naturale, este posibil sa diminuezi caderea parului.

Daca esti printre norocoase si ai un par normal si nu te confrunti cu nicio problema semnificativa, nu inseamna ca nu trebuie sa folosesti din cand in cand masti  care sa te ajute sa intretii starea de sanatate a parului tau..

In luna Martie, permite-ne sa-ti oferim un cadou! Pentru achizitia unei masti Wella (50 lei) si a unei cutii de fiole (62 lei) vei primi CADOU un sampon Wella de 250 ml (40 lei).

Promotia este valabila in perioada 01.02 – 01.04.2015 in toate saloanele El Studio si pe shop.el-studio.ro.

Nu uita! Produsele Wella au ADAOS 0% la El Studio!

13109_793474740717810_6357653305407770371_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *