Marea Deschidere El Studio 7

Deschiderea celui de-al șaptelea salon El Studio pe Calea 13 Septembrie

Pentru că știm cât de mult iubești surprizele, mai ales cele legate de beauty, avem o veste bună pentru tine! Suntem în toiul pregătirilor pentru deschiderea celui de-al șaptelea salon El Studio. Asta înseamnă o nouă locație în care te poți răsfăța, înfrumuseța și relaxa alături de experții noștri în frumusețe. Noul salon El Studio nr. 7 este situat pe Calea 13 septembrie, nr. 237, bl. T1C, parter, Sector 5 și te invită să te bucuri de ofertele speciale începând cu data de 6 mai!

Deschidere El Studio 7

Alege calitatea serviciilor El Studio!

În saloanele El Studio toate produsele folosite sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Calitatea serviciilor noastre, respectul față de clienți și pasiunea cu care ne implicăm în aspectul dvs., vă vor face să vă îndrăgostiți de această oază de frumusețe și relaxare. Cu o experiență de peste 11 ani, formăm o echipă tânără de profesionişti, specilizată în servicii de înfrumuseţare pentru fiecare personalitate în parte: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică şi masaj.  Personalul nostru calificat participă periodic la seminariile de perfecţionare oferite de partenerii noştri, printre care menţionăm: Wella, SP, Nioxin, Londa, Moroccanoil, Academie, Gigi, Repechage, OPI etc.

Experiență în frumusețe încă din 2005

Povestea frumoasă a Grupului El Studio a început în anul 2005, odată cu deschiderea primului salon, în zona Floreasca, urmat în anul 2009 de cel de-al doilea salon, situat în zona Timpuri Noi. Anul 2012 a adus un nou salon in Grupul El Studio, deschis pe bulevardul Lacul Tei. Din dorința de a excela, în anul 2013 am deschis o noua locație pe Calea Moșilor, iar în 2014 a apărut salonul numărul 5, în zona Unirii. În anul 2015 s-a deschis salonul numărul 6 din Grupul El Studio, în zona Lujerului. Suntem extrem de fericiți că din 6 mai deschidem porțile și celui de-al șaptelea salon El Studio,  Calea 13 septembrie, nr. 237, bl. T1C, parter, Sector 5, București.

Nu uita: 6 mai, El Studio 7. Te așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *