La El Studio, manichiura nu cunoaste limite!

Unghii cu gel – obţine manichiura perfectă pentru săptamani întregi la El Studio

De cand a fost inventat lacul de unghii femeile din intreaga lume au incercat sa gaseasca o modalitate de a face manichiura sa dureze mai mult.

Vizitele saptamanale la un salon de unghii se pot rari astfel scazand si suma de bani cheltuita daca optati pentru aplicarea de gel lac, una dintre cele mai noi inovatii in materie de manichiura.

Gel lacul reprezinta un accesoriu care ofera unghiilor un aspect cat mai apropiat de cel natural. Acest gel reprezinta o alegere optima pentru unghiile voastre deoarece nu dauneaza aproape deloc acestora.

Asa cum dupa aspectul mainilor unei persoane iti poti da seama de stilul de viata pe care aceasta il duce si de grija pe care o are pentru propria-i persoana, in acelasi mod iti poti da seama si de personalitatea ei in functie de forma unghiilor pe care le are si de ce culori sau modele alege sa aplice pe unghii.

Pentru ca va respectam personalitatea si alegerile, la El Studio imaginatia nu cunoaste limite! Si pentru ca doamnele si domnisoarele sunt cele rasfatate, ne-am gandit la o oferta speciala pentru unghiile lor!

Cu ajutorul vostru am creat cateva modele deosebite, la preturi de nerefuzat, care speram sa va convinga sa apelati cu incredere la serviciile salonului nostru El Studio Unirii!

11083924_814468425285108_7601653075819698201_n-2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *