Manichiura gri este vedeta iernii

Pentru femei, prima impresie este foarte importanta. O mana catifelata si o manichiura perfecta este cea mai buna carte de vizita. De aceea, este foarte important sa fim la curent cu ultimele tendinte.

Gri este culoarea care se poarta in aceasta iarna atat la machiaj cat si la manichiura. Chiar daca iti plac unghiile lungi, medii sau scurte in aceasta iarna fa-ti o manichiura cu oja in diferite nuante de gri.

unghii_gri

 

Cum asortezi manichiura gri diferitelor tinute si momente ale zilei

Griul mat, care duce usor spre nuantele nude, este o nuanta neutra astfel ca se va asorta indiferent de culorile pieselor vestimentare pe care le vei alege. Daca il alaturi unei vestimentatii colorate in nuante calde, vei construi un contrast original.

Griul metalizat este mai adecvat unei tinute de seara, fie ea de club sau pentru o ocazie speciala, insa si acesta se poate asorta usor cu orice nuante din vestimentatie, fie ca vorbim de cele reci sau calde.

Vino in saloanele El Studio si fa-ti o manichiura deosebita in cele mai noi tendinte! In plus, ii poti rasfata pe cei dragi cu o surpriza in saloanele EL STUDIO!

Vezi ce ti-am pregatit pentru acest inceput de an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *