Make-Up – cele 6 trend-uri care marchează primăvara anului 2018!

Chiar dacă suntem în dubii cu apariția definitivă a primăverii,  El Studio a decis să vă pregătească din timp cu cele mai actuale trend-uri în make-up ale anotimpului mult așteptat! Iată cele 6 tendințe recomandate de saloanele El Studio:

 

 1.  Smoky Violet

Nuanțele de violet, atât în make-up cât și în modă, sunt pe primul loc anul acesta! Poți obține acest look smoky prin amestecarea a trei nuanțe diferite de violet pe pleoapă, creând un efect gradient. Conturați ochiul subtil cu ajutorul unui tuș negru și aplicați un strop de sclipici pe mijlocul pleoapei pentru un plus de efect.

 

ce8cab5f0b55615fd0b9a2c8f0136ffe

 

2. Highlighter Rose-Gold

Încă din anul 2017, highlighter-ul a devenit un element de bază în atât în machiajul de zi, cât și în cel de seară. Anul acesta, culoarea Rose-Gold a furat toate privirile! Această combinație de nuanțe a dat lovitura, potrivindu-se perfect pe orice tip de ten.

 

355_bb63bcc4bd4301a6a989bfb5f4835b58

 

3. Buze “închise”

Odată cu apariția soarelui, suntem tentate să dăm la o parte culorile închise, specifice anotimpurilor reci. Anul acesta, culorile închise, mai ales în materie de rujuri, sunt o alegere curajoasa, dar trendy! De asemenea, rujurile tip gloss sunt detronate de texturile mate.

 

slideshow-dark-lipstick-10-kylie-jenner-dark-lips-main

 

4. Umbre de Albastru Metalizat

Nuanțele metalizate de albastru ne duc inapoi in anii 80! Daca adoptati acest make-up pentru ochi, restul fetei va trebui sa inspire o estetica naturala. Albastrul vorbeste de la sine, fara a necesita alte adaosuri care sa il scoata in evidenta.

 

Diane Von Furstenberg - Front Row & Backstage - Spring 2016 New York Fashion Week

 

 

5. Blush Roz

Blush-ul roz pentru obraji este cel mai frecvent adoptat atunci când se foloseste un fond de ten cu textura mată. Pentru a contura fața, aplicați un blush roz pe obraji, pe vârful nasului și peste buze. Apoi, adăugați highlighter în punctele de accent.

 

96031f484e8ee554280f813f9a67b708--fashion-makeup--beauty--makeup

 

6. Cat-Eye Art-Deco

Chiar dacă clasicul “Ochi de Pisică” nu se va demoda niciodată, cu siguranță trece prin niște schimbări speciale. Linia specifică acestui top de machiaj renaște încă o dată primăvara aceasta, cu și mai multe forme ascuțite! De asemenea, vă recomandăm o textură mată pentru creionului de ochi sau tușul negru folosit.

 

df57f98b78fc0bbf30189e13a68928ce--perfect-cat-eye-perfect-makeup

 

Saloanele El Studio sunt pregătite să îți ofere cele mai actuale look-uri atât în materie de make-up cât și în materie de coafor. Apelează la experiența echipei El Studio și fă-ți o programare în cel mai apropiat salon de înfrumusețare din lanțul nostru. Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *