Magazinul El Studio – gama de produse Moroccanoil

Dacă nu știați deja, grupul de saloane El Studio utilizează produse de cea mai înaltă calitate, furnizate de cele mai mari nume din industrie. Pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de o îngrijire ca la carte, El Studio vă oferă o gamă atent selecționată de produse atât în saloane, cât și în magazinul online. Astăzi, vă vom prezenta o gama Moroccanoil, care ne-a convins cu eficiența sa încă din prima zi.

Moroccanoil s-a remarcat în această industrie prin utilizarea uleiului de argan în compoziția produselor. Cu ajutorul beneficiilor aduse de acest ingredient special, Moroccanoil a creat o gamă care să se aplice oricărui tip de păr. Printre produsele lor, veți găsi o soluție pentru orice problemă a podoabei capilare: păr deteriorat, lipsă de strălucire, scalp deshidratat, etc. Iată doar câteva din produsele disponibile în magazinul nostru online:

Balsam Hidratant Moroccanoil

Condiționați și descurcați părul deshidratat cu balsamul hidratant de la Moroccanoil. Această formulă delicată, cu utilizare zilnică, lasă părul mai neted, mai maleabil și mai ușor de coafat!

 

_vyr_922moroccanoil-conditioner-hidratant-250ml

 

 

Șampon Extra Volume Moroccanoil

Dacă părul tău este lipsit de vitalitate și volum, șamponul Moroccanoil Extra Volume este soluția perfectă. Acționând direct de la rădăcină, șamponul curăță părul cu delicatețe și adaugă volum firului fin.

 

_vyr_644moroccanoil-extra-volume-sampon-pentru-volum-par-fin

 

 

Protecție pentru coafatul la cald Moroccanoil

Acesta este un spray cu protecție termică, care oferă fixare delicată și strălucire intensă. Uleiul de argan și de migdale conferă suplețe, netezește și hidratează.

 

_vyr_462Moroccanoil-Spray-cu-termoprotectie

 

 Masca reparatoare Moroccanoil

Aceasta este o mască ce se absoarbe în profunzime, reconstruind și revitalizând părul care a fost deteriorat de tratamentele chimice sau factorii de mediu.

_vyr_452Masca-Reparatoare-Moroccanoil

 

 Pentru a vizualiza toată gama de produse pusă la dispoziție de magazinul El Studio, accesează www.shop.elstudio.ro! Aici, vei găsi produse furnizate de nume precum Wella, Moroccanoil, O.P.I, Kerastase, Academie, etc. Te așteptăm în saloanele El Studio cu servicii de înfrumusețare premium si cu sfaturile experților noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *