Machiaj profesional pentru ochi căprui

Se spune că persoanele cu ochi căprui sunt speciale, pasionale sau că se plictisesc repede. Persoanele cu ochi căprui sunt, în schimb, pretențioase și energice. Eleganța este un cuvânt care definește femeile cu ochi căprui. Și, pentru că eleganța se citește și în machiajul purtat, indiferent de momentul zilei sau de eveniment, în cele ce urmează vei afla ce înseamnă machiajul profesional pentru ochii căprui.

Culorile perfecte în machiajul ochilor căprui

Ochii căprui, deși nu par deloc pretențioși când vine vorba de machiaj, au nevoie de culori deosebite, care să le accentueze frumusețea și strălucirea. Dacă ai ochi căprui, iată câteva sfaturi de care să te folosești în machiajul profesional al ochilor căprui:

  • În materie de culori, alege roz, nude sau lila [pentru ochi căprui închis];
  • Tonurile calde sunt potrivite ochilor căprui închis și deschis; alege tonuri de ciocolatiu sau cafeniu;
  • Argintiul și aramiul sunt nuanțe potrivite pentru machiajul de seară al ochilor căprui;
  • Dacă vrei mister și eleganță, optează pentru nuanțele de albastru;
  • Pentru un plus de sex appeal, folosește nuanțele metalice;
  • Nude este culoarea potrivită pentru machiajul de zi.

Recomandări El Studio pentru machiajul de zi al ochilor căprui

Pentru că machiajul de zi trebuie să fie simplu și deloc încărcat, îți spunem ce să folosești ca să respecți cele mai importante reguli în machiajul ochilor. În primul rând, este important să știi cum să abordezi machiajul de zi. Pe scurt, este suficient să folosești doar dermatograf și mascara, ambele negre. Machiajul de zi se caracterizează prin simplitate. Dacă vrei că machiajul de zi să aibă și o latura specială, schimbă culoarea rimelului. Poți alege masca maro sau albastru și obții un look de efect. Culoarea dermatografului poate fi, de asemenea, alta, dacă vrei un machiaj de zi diferit. Îți recomandăm următoarele nuanțe de dermatograf: gri închis, mov, maro, albastru și verde.

Pentru un machiaj de zi de efect, specialiștii El Studio îți stau la dispoziție cu sfaturi, dar și cu trucuri pe care să le aplici cu succes. Te ghidăm în găsirea celor mai potrivite nuanțe și tipuri de machiaj pentru ochi căprui. Programează-te acum și bucură-te de un machiaj deosebit cu produse profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *