Lac de unghii, oja semi-permanentă sau cu gel? Alege ce ți se potrivește!

Probabil că te-ai  întrebat de multe ori ce tip de ojă ți s-ar potrivi sau care sunt avantajele și beneficiile în alegerea unui anumit tip de ojă. Iată care sunt principalele avantaje atunci când optăm pentru fiecare tip de manichiură:

Lacul de unghii

Lacul de unghii este cel mai clasic și conservator mod de a ne face manichiura. Acesta rămâne în continuarea cea mai simplă și rapidă metodă prin care putem oferi un aspect plăcut și îngrijit unghiilor noastre. Mai mult decât atât, în cazul în care te-ai plictisit de manichiura actuala, poți schimba culoarea și modelul foarte rapid, cu ajutorul unei acetone.

_vyr_136cid_5AB994E3-5288-46BA-A966-99DE78823222-lan

Oja semi-permanentă

Aceasta este o metodă mai nou apărută, ce se poate folosi pentru toate tipurile un unghii. Manichiura cu oja semi-permanentă durează aproximativ 2 săptămâni și este recomandată tuturor doamnelor și domnișoarelor. Îndepărtarea ojei semi-permanente se face cu ajutorul unui gel special care nu afectează unghia în niciun fel.

Unghiile cu gel

Unghiile cu gel sunt mult mai rezistente decât unghiile naturale. Acestea pot rezista chiar și timp de o lună, iar forma lor poate diferi în funcție de preferințele fiecărei persoane. Datorită gelului, unghiile rupte se pot reface foarte ușor, astfel încât diferențele dintre unghiile rupte și cele sănătoase să fie insesizabile.

Indiferent de ce manichiură preferi, specialiștii de la saloanele El Studio te așteaptă pentru a-ți oferi o manichiură care să te reprezinte și să-ți completeze ținuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *