Îți dorești un ten frumos și sănătos? Specialiștii El Studio te învață cum să ai grijă de tenul tău!

Fiecare dintre noi își dorește un ten frumos și sănătos, așa că, atunci când avem timp, ne răsfățăm cu vizite la un salon de înfrumusețare și cu tratamente cosmetice oferite de specialiști în domeniu. Uneori, însă, nu obținem rezultatele pe care le așteptăm, dar nu ne gândim că acest lucru se întâmplă din cauza noastră și a modului superficial în care ne îngrijim tenul. În acest sens, specialiștii saloanelor de înfrumusețare El Studio ne oferă, astăzi, câteva sfaturi de îngrijire a tenului.

Specialiștii El Studio te învață cum să ai grijă de tenul tău

Curăță telefonul și trusa de machiaj

Ai observat o iritație pe obraji? Dacă răspunsul e pozitiv, te-ai gândit că poate fi cauzată de telefonul mobil? Nu puține sunt studiile care au demonstrat că un telefon mobil poate ascunde de zece ori mai multe bacterii decât o toaletă. Iar asta înseamnă că iritațiile sau umflăturile feței pot fi cauzate și de telefonul mobil. Dacă vrei să ții bacteriile la distanță și să nu le lași să se răspândească, fă-ți un obicei din a-ți curăța telefonul mobil folosind șervețele antibacteriene sau kituri dezinfectante.

Nu puține sunt studiile care au demonstrat că un telefon mobil poate ascunde de zece ori mai multe bacterii decât o toaletă

Îngrijește-ți corespunzător trusa de machiaj. Nu e prima oară când îți spunem asta. Dimpotrivă, te-am sfătuit să îți faci un obicei din asta. Dacă nu îți îngrijești trusa de machiaj sau o cureți superficial, încurajezi apariția alergiilor. Și suntem siguri că nu îți dorești acest lucru. Din fericire, există destule tehnici eficiente pentru îngrijirea trusei de machiaj, iar specialiștii în înfrumusețare de la El Studio ți-au oferit recent un astfel de sfat: apă caldă și șampon pentru bebeluși.

Meniu echilibrat și duș cu apă călduță

O alimentație echilibrată este esențială pentru sănătatea întregului organism, toată lumea știe acest lucru. Dar o alimentație echilibrată nu presupune nici pe departe eliminarea completă a zahărului și a grăsimilor din meniu. Monodietele, de exemplu, îți pot face mai mult rău decât bine, având ca rezultat o piele uscată și îmbătrânită înainte de vreme. Dacă vrei să urmezi o dietă, consultă un specialist, el ar trebui să știe cel mai bine ce să incluzi în meniu și la ce să renunți.

Apa fierbinte poate face mai mult rău decât bine tenului tău, așa că ar fi indicat să renunți la dușurile fierbinți

Fără dușuri fierbinți. Apa fierbinte poate face mai mult rău decât bine tenului tău, așa că ar fi indicat să renunți la dușurile fierbinți. Altfel, continuând să te speli cu apă fierbinte, pielea ta va avea de suferit, va fi mai uscată și, fără să îți dai seama, vei contribui la îmbătrânirea prematură a acesteia. Deși nu puțini sunt specialiștii care recomandă dușurile cu apă rece, știm că nu toți pot urma un astfel de sfat. Dacă nu poți face duș cu apă rece, folosește apă la temperatura camerei.

Dacă ne îngrijim atent tenul, un machiaj de calitate, oferit de specialiști în domeniu, ne va schimba complet imaginea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *