Inspiratie pentru o manichiura de vara de la El Studio!

tendinte manichiura

Este clar, manichiura si pedichiura au devenit cele mai mai populare servicii intr-un salon de frumusete, si asta pentru ca manichiura reprezinta cartea de vizita a oricarei femei. Fiecare dintre noi isi doreste o manichiura impecabila, simpla sau cu model.

Insa pentru o manichiura reusita si de admirat, trebuie luati in calcul un cumul de factori: produsele folosite, instrumentele, dar si mana de lucru profesionista. In intampinarea celor care doresc sa se mentina in tendinte si la capitolul manichiura vine El Studiosalon de infrumusetare care dispune de produse profesionale in acest sens si cu recomandari de top.

manichiura

 

Manichiura in tendinte pentru vara 2020

Pentru a obtine o manichiura deosebita, care să arate la fel de bine, e necesar sa alegi in primul rand forma unghiei si culoarea ojei pe care vrei să o foloseşti. Iar uneori, asta poate fi o adevărată provocare!

La fel ca in cazul stilului vestimentar, fiecare femeie isi alege propriul stil de manichiura. Manichiura a evoluat atât de mult în ultimii ani, încât aproape că s-a transformat în artă. Unghiile minimaliste, nude, sau intr-o singura culoare, vor fi întotdeauna în tendinţe şi au avantajul că se potrivesc oricărei ţinute, dar nu sunt de neglijat nici trendurile în manichiură, dacă vrei să ieşi din această rutină.

Trendurile in materie de manichiura se schimba constant, insa, in 2020, cu siguranta nuantele care inglobeaza albastrul clasic, reprezentativ pentru ocean si natura, denumit si culoarea acestui an, nu vor iesi prea curand din tendinte, in special pe timpul verii.

Pe langa albastru si tot spectrul de nuante marine, culorile electrice sunt promitatoare pentru vara lui 2020 si intentioneaza sa atraga mai mult atentia asupra manichiurii. Galbenul, ciclamul, rosul coria dar si orange-ul sunt tonuri ce cuceresc publicul feminin, dar nu sunt alegeri de neglijat nici cele care vizeaza culorile nude sau pastelurile.

Daca nu va puteti decide asupra unei singure culori, puteti mixa un curcubeu adevarat pe suprafata unghiilor. Desi este o idee usor atipica, cu siguranta este una moderna, care va atrage atentia, in aceasta vara. Este biletul iesirii din anonimat pentru cele care isi doresc asta.

Insa cele care isi doresc un stil neutru, cuminte, clasic, au la dispoizitie o paleta de culori cu care stiu ca nu au cum sa dea gres. Printre optiuni se numara nuantele de nude, roz pal, negru, burgundy spre exemplu, sau, de ce nu, chiar o manichiura off white.

De asemenea, pentru aceasta vara, si sclipiciul a urcat in topul preferintelor. In combinatii cu alte culori, denotă o simplitate elegantă şi vine ca o reinventare a manichiurii french. Chiar si manichiura french capată o nouă abordare în 2020. Aceasta apare atât la baza unghiei, cât şi în vârf.

Pentru alegerea tipului de manichiura potrivit este bine sa se tina cont si de stilul fiecareia in parte dar si de tendintele actuale, pentru a obtine un echilibru optim si totodata efectul dorit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *