Îngrijire și înfrumusețare la tine acasă

Dacă, în ultima vreme, ai avut programul atât de încărcat, încât nu ai reușit să dai o fugă la un salon de frumusețe, deși ți-ai propus asta în nenumărate rânduri, specialiștii El Studio îți dezvăluie câteva secrete care te pot ajuta în astfel de momente. Sfaturile de mai jos pot fi puse în aplicare chiar la tine acasă.

Ceaiul de musetel poate revigora tenul

Ceai de mușețel pentru ten

Ceaiul de mușețel poate revigora tenul. Trebuie doar să urmezi câțiva pași extrem de simpli. Adăugă o lingură de mușețel într-un pahar cu apă fierbinte și, apoi, lasă la infuzat, într-un termos, cel puțin 30 de minute. După aceea, strecoară ceaiul printr-o sită fină și lasă-l să se răcească. Adaugă o linguriță de miere, amestecă bine și, apoi, bea ceaiul cu înghițituri mici. Băut zilnic, timp de două săptămâni, înainte de micul dejun, ceaiul de mușețel poate face minuni. Pe de altă parte, dacă vrei să scapi de pistrui, curăță-ți fața, de trei ori pe zi, folosind o lămâie. Lasă sucul de lămâie timp de 5-10 minute, să își facă efectul, și, apoi, spală fața cu apă caldă.

Prepara acasa o masca pentru par

Măști naturale pentru păr

Pentru un păr sănătos, folosește o mască pe care o poți prepara de una singură. Astfel, ai nevoie de un gălbenuș de ou, o jumătate de pahar de iaurt natural, o lingură de ulei de ricin, o lingură de ulei de cocos și o lingură de ulei de avocado sau jojoba. Amestecă ingredientele bine, aplică masca rezultată pe părul ud și, apoi, acoperă capul cu o bonetă din polietilenă. Lasă masca timp de o oră și, apoi, spală-ți părul. O altă rețetă de mască pentru păr presupune mixarea următoarelor ingrediente: o banană, o lingură de ulei de măsline, două lingurițe de miere și o lingură de iaurt. Aplică pasta rezultată pe părul ud și, apoi, acoperă capul cu o bonetă din polietilenă. Poți indepărta masca după 30 de minute. Pe de altă parte, electricitatea statică poate fi o adevărată pacoste, atunci când vrei să îți aranjezi părul. Pentru a scăpa de ea, spală-ți mâinile cu apă minerală și, apoi, trece-le prin păr.

Pentru ingrijirea genelor, foloseste un mix de uleiuri

Mix de uleiuri pentru gene

Pentru îngrijirea genelor, folosește un mix de uleiuri pe care îl poți prepara acasă, de una singură. Amestecă, în cantități egale, ulei de ricin, ulei de migdale, ulei de susan și ulei de brusture și, apoi, adaugă vitamina E. Odată mixul preparat, aplică-l pe gene, înainte de culcare. Continuă tratamentul timp de două săptămâni și bucură-te de un efect revitalizant. Pe de altă parte, pentru a scăpa în mod natural de cercurile negre de sub ochi, ia două tampoane din bumbac, înmoaie-le în lapte rece și, apoi, aplică-le pe zonele vizate.

Cum poti avea maini delicate si unghii sanatoase

Zeamă de lămâie pentru unghii sănătoase

Dacă vrei unghii frumoase și sănătoase, tot ce trebuie să faci este să îți înmoi degetele în zeamă de lămâie. Taie o lămâie în două și, apoi, scufundă-ți degetele în acest bazin improvizat și lasă-le acolo timp de 15 minute. Pentru mâini delicate, amestecă, în cantități egale, cremă de mâini și oțet. Aplică mixul rezultat în fiecare seară, înainte de culcare, timp de două săptămâni. Pe de altă parte, dacă vrei să tratezi buzele crăpate, amestecă, în cantități egale, smântână și suc de morcovi și, apoi, aplică mixul rezultat pe buze. Masca de buze poate fi îndepărtată după șapte minute. Nu în ultimul rând, dacă vrei să îți albești dinții acasă, pisează câteva comprimate de cărbune medicinal, pe care le poți cumpăra de la farmacie, apoi spală-te pe dinți cu praful rezultat. Cărbunele medicinal albește dinții.

Aceste tratamente rapide pot fi efectuate acasă, dar îți recomandăm să îți faci timp pentru tine cât mai curând și să lași îngrijirea și înfrumusețarea în seama specialiștilor. Te așteptăm la unul din saloanele El Studio, unde te poți bucura de un pachet complet de înfrumusețare oferit de profesioniști.

Un comentariu la „Îngrijire și înfrumusețare la tine acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *