In cazul in care renuntati la parul brunet

In cazul in care vreti sa renuntati la parul brunet, aveti de ales intre un proces de decolorare, ce va scoate o mare parte din pigmentul negru din structura firului de par, insa, va aduce si un grad de afectare direct proportional cu intensitatea procesului.

A doua varianta presupune o depigmentare treptata, usoara, de cateva ori repetata, la fiecare 3 sau 4 saptamani, urmata de fiecare data de aplicarea unei nuante de vopsea cu 1-2 tonuri mai deschisa, pana ajungeti la nuanta dorita. Acest proces este de durata, insa limiteaza gradul de afectare a firului de par.

Este necesar sa precizam ca produsele folosite la decolorare si repigmentare sunt la fel de importante ca si tehnica de efectuare a proceselor respective. De asemenea, ingrijirea corespunzatoare a parului in urma proceselor de decolorare este foarte importanta.

Stilistii nostri va pot face o recomandare legata de varianta optima de decolorare, evaluand direct statusul actual al firului de par, dar si de produsele de ingrijire necesare pentru a readuce parul la starea de sanatate.

Pentru recomandari corecte si concrete, va invitam la unul dintre saloanele de frumusete din Bucuresti sa discutati cateva minute cu unul din stilistii nostri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *