Idei de tunsori pentru copii. Coafor copii. Idei inspirate

Desi vorbim de copii si avem impresia ca tunsorile celor mici nu necesita mare efort, ai fi uimit sa stii ca cei mici isi doresc frizuri traznite, cu personalitate.

Bineinteles, ca pentru coafura celor mici nu vei folosi produse de styling in exces, insa o tunsoare ingrijita, simpla, moderna si sanatoasa ii va oferi copilului tau mai multa incredere.

Daca in vremurile noastre, mamele, taticii sau bunicile se ocupau de tunsorile celor mici, ei bine, acum, poti apela cu incredere de la serviciile unui hairstylit pentru a-I oferi celui mic o prima experienta la coafor, cat mai placuta. Mai jos, ti-am pregatit cate idei de tunsori pentru copii pe care le poti cere chiar si la coafor El Studio!

tunsori copii

Tunsori pentru baieti – idei cool

Pentru baietii cu par scurt poti alege o tunsoare ravasita super moderna cel mic poate sa isi tina parul ravasit, fara o orientare anume

Pentru cei cu par lung sau cu breton – o tunsoare cu un aspect mai „rockish”, foarte modern, va fi pe placul celui mic.

Par scurt in lateral cu tepi – desi o tunsoare destul de clasica. Este destul de practica, usor ravasita, care nu va incomoda copilul si de multe ori pe placul celor mici.

Baietii cu parul cret sunt foarte norocosi avand in vedere ca parul cret este deosebit de frumos, tunde-l pe cel mic cu o tunsoare mica spre medie, care sa ii puna in valoare podoaba capilara.

Idei de tunsori fetite

Cele mai multe fetite au parul lung de printese sau de lungime medie asa ca, printre cele tunsori pentru fete se numara urmatoarele:

Coafura bob cu sau fara breton fiind foarte practica pentru ca nu mai este nevoie de produse de styling si ii ofera fetitei tale un aspect ingrijit si elegant.

Daca fetita ta are parul ondulat  sau cret, lungimea medie este recomandabila pentru a-i pune in valoare frumusetea parului.

Parul impletit – foarte iubit de fetitele cu par mediu sau lung. Este o coafura foarte feminina si eleganta si nici nu o va deranja pe cea mica la activitati fizie.

Coc de printese – daca ai o micuta care e pasionata de desenele animate si printese, atunci coafura de tip coc va fi pe placul ei cu siguranta.

Tunsorile pentru copii, desi moderne, trebuie sa fie destul de simple si usor de intretinut si neaparat pe placul celor mici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *