Idei de manichiură pentru Revelion 2020

manichiura-revelion

Petrecerea de Revelion este un motiv prielnic pentru schimbări de look sau pentru a încerca lucruri noi, în materie de machiaj, vestimentație, coafură, manichiură, pensat, etc. Petrecerea de Revelion este, fără doar și poate, prilej să strălucești, să te simți perfect în pielea ta. Tocmai de aceea, ne-am gândit cât de utile ți-ar fi câteva recomandări pentru manichiura perfectă de Revelion.

Așa cum probabil te gândești deja, manichiura pentru Revelion trebuie să fie una strălucitoare, în culori pe care nu le-ai testat încă. Auriul, argintiul sau roșul aprins sunt doar câteva din propunerile de culori pentru unghii perfecte, la trecerea dintre ani. Însă, ceea ce face diferența nu este neapărat culoarea, ci felul în care unghiile tale sunt accesorizate. Ca și vestimentația, și unghiile au nevoie de o tematică. Și ce tematică poate fi mai potrivită dacă nu cea de sărbătoare?

Iată mai jos câteva detalii care vor transformă unghiile tale în adevărate bijuterii:

  1. Sclipiciul este elementul de rezistență pentru unghii în tendințe. Așadar, dacă îți dorești o manichiură de Revelion care se poartă, nu ezita să folosești mult sclipici. Dacă, în mod obișnuit, nu folosești sclipiciul pentru manichiura ta, Revelionul este ocazia perfectă să-l treci pe lista;
  2. Manichiura în nuanțe de roșu este cea mai potrivită pentru petrecerea de Revelion; pentru unghii roșii de efect, accesorizeaza-le cu sclipici;
  3. Unghiile pictate în motive de sărbătoare sunt alegeri inspirate, mai ales dacă nu-ți plac unghiile în nuanțe puternice. Cupele de șampanie, fulgii de nea sau artificiile pictate pe unghii sunt idei cu care nu vei da greș.

Recomandarea El Studio

Atunci când vine vorba de alegerea manichiurii pentru un eveniment deosebit, avem tendința să exagerăm, astfel că rezultatul final poate fi unul lipsit de eleganță și bun gust.

Vei merge la sigur dacă alegi nuanțele de roșu, pentru că roșul rămâne culoarea femeii puternice, elegante și dichisite. Dacă vrei să te joci, alege combinația roșu-alb și sclipici, care este una inspirată și de efect.

El Studio îți oferă servicii de manichiură pentru o imagine perfectă. Găsim, împreună, manichiura de Revelion care să-ți aducă eleganță, bun gust, rafinament și bucurie. Vino în salonul de manichiură El Studio, pentru o manichiură ca la carte, în combinații îndrăznețe sau simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *