Idei De Coafuri Rapide Pentru Acasa

coafuri rapide pentru acasa

Mereu pe fuga, mereu spui ca maine, mereu spui ca nu conteaza, dar dacă ții cont de câteva sfaturi de stiliști și ai acasă ustensilele necesare, parul tau va fi gata aranjat inainte ca tu sa-ti dai seama, si va arata ca si cum ai avea un mic salon de coafura la tine acasa. Uită de diminețile în care alergi grăbită prin toată casa, îți prinzi părul de zeci de ori și la final tot nu ești mulțumită de rezultat. Îți propunem câteva idei de coafuri rapide pentru acasa gata în doar câteva minute.

Bucle lejere si super feminine

Pentru norocoasele cu par cret, acest look look va fi foarte uşor de făcut cu ajutorul unei creme pentru definirea buclelor sau spumă, şi un difuzor. O variantă mai rapidă in special pentru fetele cu parul drept este urmatoarea: părul se spala seară înainte de culcare si se usucă în proporţie de 50 %, se aplică puţină spumă de păr şi se împarte părul în 4 secţiuni, si se rasucesc. A doua zi inainte de a iesi pe usa, se desfac se netezeşte părul cu un ulei pentru vârfuri şi se poate finisa cu un spray pentru strălucire. Et voila!

Coada impletita

Fie ca ai parul lung sau scurt, coada impletita ramane intotdeauna o idee de coafura rapida pentru acasa. Cu toate ne amintim ne coditele frumos impletite din fiecare dimineata dinainte de scoala, asa ca impletiturile nu se vor demoda niciodata. Bineinteles, adaptate la tipul de par al fiecareia.

Impletiturile sune idei minunate de coafare pentru parul lung in special. Nu sunt greu de realizat, iar cu puţină imaginaţie şi de ce nu, cu ajutorul unor tutorial online, orice femeie poate crea o împletitură: fie că este vorba de un spic, o coadă de cal prinsă şi apoi împletită,sau împletitura într-o parte sau chiar o coronita facuta din impletitura cu par natural. Mai ai nevoie doar de putin ulei pentru netezirea vârfurilor şi strălucire şi fixative, daca e cazul.

idei impletituri

Coada de cal clasica

Coada de cal clasică este o coafură foarte simplu de făcut și potrivită pentru orice ocazie. O poți purta la birou, zi de zi, la plimbare, in parc, in vacanta, oriunde. Perie părul bine și prinde-l într-o coadă bine strânsă. Pentru a masca elasticul de păr, poți folosi o panglică sau o șuviță din propriul păr, pe care să o fixezi cu agrafe.

Tot cu agrafele poți obține și un efect interesant, de volum. Pune două agrafe la baza cozii pentru a-i da volum. Pentru o coafură care rezistă toată ziua, secretul este să dai agrafele cu puțin fixativ.

Parul ciufulit dar aranjat

Asta e o idee foarte despre cum sa iti aranjezi parul scurt. Ondulatorul te poate salva însă în această situaţie. Formeaza o cărare într-o parte, după care onduleaza-ti părul în bucle lejere pe care le „ciufulesti” apoi cu ajutorul unei creme de styling. Vezi cat de simplu si rapid?

Wet look

Părul ud intra in tendinte si anul acesta si intra in cateoria de coafuri simple. Folosiţi o perie şi o cantitate generoasă de gel pentru o coafură avangardistă. Pieptănaţi bine părul la bază, indiferent de lungime, iar apoi aplicaţi gelul din abundenţă.

Toate aceste coafuri le poti aranja si tu acasa, foarte simplu cu doar cateva ajutoare si cu putina indemanare si exercitiu. Dar pentru momentele speciale si de rasfat nu uita ca poti apela la un coafor din Bucuresti! Ție cât timp îți ia de obicei aranjarea părului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *