El Studio – Un salon din Ion Mihalache

salon din Ion Mihalache

Nu cu foarte multe timp în urmă, am deschis ușile celui de-al noulea salon marca El Studio. Acest nou salon de înfrumusețare este situat în zona bulevardului Ion Mihalache, o zonă centrală a Bucureștiului. Un simplu spațiu s-a tranformat în cel mai bun salon din Ion Mihalache.

Servicii El Studio Mihalache

Din dorința de a duce la superlativ toate servciile pe care le oferim, echipa noatră este formată din oameni talentați ce au dezvoltat o adevărată pasiune frumusețe. O echipă închegată impreună cu o locație modernă, curată vă așteaptă să o descoperiți ori de câte ori aveți nevoie de profesionalism și calitate. Pe lângă salonul special amenajat pentru clienții noștri, El Studio pune la dispoziție și o gamă variată de produse destinate vânzării de la branduri de renume precum: Wella, Sp, Kerastase, Moroccanoil, OPI, Academie, etc.

Indiferent de servciile pe care le cauți: frizerie, coafor, manichiura / pedichiură sau cosmetic, acest salon din Ion Mihalache va pune la dispoziție cele mai bune prețuri și cea mai bună calitate. În funcție de serviciile pe care le alegeți veți beneficia de cele mai bune clipe de răsfăț . Lasă-te pe mână specialiștilor și totul va ieși exact așa cum îți dorești.

Pentru orice eveniment din viață ta

Ai un eveniment important în viața ta și ai nevoie de toate serviciile de înfrumusețare la un loc? Salonul El Studio Mihalache este locul potrivit pentru ține. Coafuri îndrăznețe, maichiuri extravagante și tot ceea ce-ți dorești găsești la El Studio.

Vino la salonul de înfrumusețare El Studio Ion Mihalache!

De Luni până Sâmbătă, de la 08:00 și până la 21:00 și Duminică e la 09:00 la 15:00, acest salon din Ion Mihalache te așteaptă împreună cu prietenele tale pentru a va bucură de clipele liniștite pe care le meritați. Indiferent de serviciul de care ai nevoie, El Studio este alegerea perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *