EL STUDIO STYLE VA OFERA 50% REDUCERE LA EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!

Pulsed Light sau Lumina Intens Pulsată este o tehnologie modernă dedicată tratamentelor corporale şi faciale. Aceasta poate fi utilizata pentru indepartarea permanenta a părului nedorit de pe orice suprafaţă a corpului (epilarea definitiva), pentru îndepărtarea leziunilor superficiale pigmentate (petele solare), pentru ameliorarea leziunilor vasculare superficiale (rozaceea), dar si in tratamente ce urmaresc intinerirea pielii, rezultatele fiind vizibile încă de la prima şedinţă.

Aceasta tehnologie s-a bucurat de un succes deosebit in domeniul cosmeticii, o piele mereu catifelata fiind un aspect important in ingrijire dar si al unei imagini de invidiat.

Indepartarea permanenta a parului nedorit a devenit o prioritate, acum usor de abordat cu ajutorul epilarii definitive IPL, la El Studio Style!

Persoanele care opteaza pentru epilarea IPL beneficiaza de sesiuni de epilare personalizate,  in cadrul carora, tehnicianul tine cont de particularitatile fiecarui fototip in parte (culoarea pielii, pigmentari specifice, culoarea si grosimea firului de par), astfel încât tratamentul să fie eficient si rapid.

Acum la El Studio Style ai 50% REDUCERE pentru prima ta sedinta de EPILARE DEFINITIVA IPL!

El Studio este locul unde vei beneficia de cea mai sigura si eficienta metoda de epilare definitiva IPL. Bucura-te acum de cea mai performanta tehnologie in salonul tau preferat si uita de durerea unui epilat obisnuit!

Acest serviciu este disponibil in saloanele El Studio Tei (021 242 8340) si El Studio Lujerului (021 430 8340).
Afla toate detaliile procedurii precum si preturile practice chiar acum!

12029556_914307775301172_7114492869909689740_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *