Diferenta intre produsele pe care le gasim la market si cele din saloanele profesionale El Studio

„Vopseaua profesionala contine, pe langa pigmentii de culoare superiori celor din comert, si ingrediente naturale, care nu doar ajuta la obtinerea unui rezultat mai bun fata de vopsele din comert, ci si hidrateaza parul in timpul procesului colorarii (uleiuri, iaurt)”, spune hair stylistul de serviciu de la El Studio Lujerului.

Tot expertii de la El Studio, ne atrag atentia asupra riscului vopsirii cu henna. Multe dintre noi nu stiu ca dupa ce aplicam o astfel de vopsea pe parul nostru nu ne mai putem vopsi ulterior. Multe persoane considera ca vopseaua cu henna este un produs natural. Niciun produs 100% natural nu are putere sa ramana pe par un timp indelungat. De asemenea, parul vopsit cu henna este imposibil de vopsit ulterior. Asadar, henna nu este nici pe departe un produs 100% natural!

Ceea ce este esential sa ne amntim este ca vopseaua de par are marele avantaj de a-ti permite sa-ti schimbi look-ul intr-un timp foarte scurt si cu minimum de efort. Pe de alta parte, dezavantajul este acela ca efectul ar putea sa dispara intr-un interval de timp destul de mic daca nu iti ingrijesti parul corespunzator!

Vino la saloanele El Studio si ingrijeste-ti parul! Lasa-te pe mana profesionistilor si bucura-te de rezultatele exceptionale!

Acum vino si beneficiaza de oferta noastra la El Studio Lujerului: Tuns+Spalat+Coafat la numai 44 lei. 

Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi online! Codul programarii este cel care iti aduce tratamente reduse in luna Mai!

Oferta valabila numai pentru programarile aferente perioadei 01 Mai – 30 Mai 2015.

promo-1-lujerului

5201a265af8e2859453419 ImagensWella-012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *