Despre oja semipermanenta O.P.I. Avantajele ei comparativ cu alte marci de oja semipermanenta

manichiura semipermanenta opi

O femeie trebuie sa acorde timp manichiurii sale pentru ca aspectul unghiilor este esenţial pentru a crea o impresie plăcută. Dacă obişnuieşti să aplici oja pe ele dar eşti nemulţumită de rezistenţa acesteia, cea mai bună soluţie este să apelezi la cea semipermanentă, care promite cel puţin 2 săptămâni de aspect ireproşabil.

Ce este oja semipermanenta?

O manichiura semipermanentă presupune folosirea unei oje speciale, si anume o oja semipermanenta, care este mult mai rezistenta si esti aplicata si activata cu ajutorul luminii UV din interiorul unei lampi speciale. Consistenta este aceeasi cu a unei oje, avand acelasi finish lucios, insa poate face ca o manichiura sa reziste pana la 4 saptamani, fără a se coji sau a căpăta un aspect neuniform. Culorile acesteia sunt la fel de variate ca ale unei oje normale, având posibilitatea de a-ţi aplica şi modele pe unghii.

Procedeul aplicării ojei semipermanente presupune pregătirea unghiei pentru aplicarea ojei prin pilire, “sigilarea” cu o acoperire specială şi aplicarea ojei propriu-zise. În toate  etapele de manichiură sau pedichiură cu ojă semipermanentă se foloseşte lampa UV/LED.

Manichiura semipermanenta cu oja OPI

Daca nu stii care oja semipermanenta este cea mai buna, sa stii ca piata e plina de produse oferite de diverse branduri, dintre care unele sunt abia aparute pe piata cosmeticelor, altele au deja o traditie in domeniul respectiv. Din ultima categorie, face parte si marca O.P.I, denumita si marca de incredere a vedetelor. Pentru ca este o marca de prestigiu nu avea cum sa lipseasca din niciun salon de manichiura El-Studio!

Daca ne faceti o vizita, veti avea parte de o manichiura profesionista pentru ca saloanele noastre folosesc oja O.P.I datorită avantajelor aduse de formula din spatele acestora. Ojele O.P.I se aplica peste o suprafata pregatita si pot avea o rezistenta de minim 10 zile, in functie de cum intretii unghiile si daca le protejezi cu un nou strat de sigilare deasupra.

Marca O.P.I ofera o mare varietate de optiuni cromatice, de la rosu intens, la galben, turcoaz si chiar negru. Ca textura, ai de ales intre variante sidefii, metalizate si cu particule stralucitoare sau in formula clasica. In fiecare an, firma lanseaza o noua paleta de culori care respecta trendurile in moda si ofera o gama diversificata de tratamente pentru unghii. Fiecare gama cuprinde lacuri pentru intarirea unghiilor, spray-uri pentru uscarea rapida a ojei, ulei pentru cuticule si dizolvanti.

O manichiura semipermanenta este alegerea multor doamne si domnisoare care ne viziteaza salonul. De la noi vei pleca intotdeauna cu manichiura ingrijijta si care dureaza penru folosim cele mai bune produse.  Produsele O.P.I sunt disponibile atât în saloanele El Studio, cât și în magazinul nostru online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *