Despre epilare definitivă

epilare definitivă

De-a lungul timpului, conceptul de epilare definitiva a devenit tot mai popular. Tot mai multe dintre femeile din România, dar și bărbați apelează la aceste tratamente. Datorită importanței unui aspect îngrijit al pielii, această tehnologie s-a bucurat de un real succes încă din primele clipe.

Ședințele de epilare definitivă sunt stabilite în prealabil pentru fiecare client în parte. Tehnicianul va fi responsabil pe tot parcursul desfasurarii procedurilor. Acesta va ține cont de o serie de factori interni precum: tipul de piele al clientului, pigmentări ale pielii, dar și de culoarea și grosimea firului de păr. Ținând cont de de toți acești factori, rezultatele nu vor înceta să apăra.

Cum funcționează epilarea definitivă?

Părul trece prin 3 faze în procesul său de creștere: anagen- etapă în care părul este într-o continuă creștere, catagen- etapă în care părul se detașează de papilă, dar creșterea sa continuă și, ultima etapă, teleogen, unde părul se oprește din creștere. Astfel, epilarea definitivă are efect doar asupra firelor ce încă sunt în prima fază de creștere, și anume în faza anagen. Practic, aceast concept reprezintă arderea firelor de păr, dar și a papilelor, atât timp cât rădăcină este încă atașată de papilă.

Tipuri de tehnologii folsite în tratamentul de epilare definitivă

Atunci când ne hotărâm să apelăm la tratamentele de epilare definitivă, trebuie să alegem dintre două tipuri de tehnologii: sistem de epilare IPL și sistem Laser. Care este diferența dintre acestea? Ei bine, în primul rând, acestea se diferențiază prin tipul de lumină folosit. Sistemele de epilare IPL folosesc o lumină policromatică. Astfel, lumina produsă se propagă în toate direcțiile, funcționând asemănător unui bliț. De cealaltă parte se află sistemele Laser, care funcționează pe bază de lumină monocromatică. Acesta are un sistem mult mai complex și mai greu de manevrat decât în cazul celor IPL.

Vino la El Studio și beneficiezi și de o reducere de 50% pentru prima ședință!

Salonul de înfrumusețare El Studio îți pune la dispoziție servicii de epilare definitive pentru că pielea ta să aibă aspectul dorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *