De ce să alegi coafuri pentru păr scurt în 2019?

coafură păr scurt la modă pentru 2019

Te-ai tuns de curând și nu știi cum să îți aranjezi părul sau ce coafuri pentru păr scurt să alegi pentru a ți se potrivi? Indiferent dacă ai fața rotundă ovală sau pătrată, ai o grămadă de variante dintre care să alegi pentru a obține un look impecabil, dar, mai ales, în tendințele anului 2019. Iată care sunt sfaturile specialiștilor din saloanele de înfrumusețare de top din București!

Tipuri de coafuri pentru păr scurt

Așa cum am spus și anterior, nu contează ce formă a feței ai, deoarece, dacă alegi o tunsoare pentru păr scurt potrivită pentru tine, vei obține look-ul perfect. Ai o varietate de opțiuni din care să alegi, precum: împletituri pentru păr scurt, bucle, păr întins, iar, în funcție de lungimea părului, poți apela chiar și la un wet look. Indiferent dacă ai fața rotundă, ovală sau pătrată, vei găsi coafură care să ți se potrivească perfect.

Cum să alegi coafură perfectă în funcție de eveniment

La fel cum ne alegem ținuta sau machiajele, trebuie să ne alegem și o coafură pentru păr scurt în ton cu evenimentul la care participăm. Astfel, dacă te așteaptă o zi obișnuită la muncă sau la un suc cu prietenii, tot ce trebuie să faci este să dai o formă potrivită părului cu ajutorul mâinii sau al unei perii și, unde este nevoie, poți apela și la o placă de păr. Dacă trebuie să fii prezentă la un eveniment important, o petrecere, o nuntă etc., treburile se complică puțin. Poți opta pentru un păr întins sau niște bucle discrete, dacă îți permite lungimea părului sau un wet look cu care sigur nu vei da greș. Dacă nu faci față provocărilor, apelează la un salon care să te ajute să descoperi cea mai bună versiune a ta!

Tunsorile pentru păr scurt sunt o adevărată provocare, însă dacă te lași pe mâna unei echipe de profesioniști care să-ți ofere exact look ul care ți se potrivește, nu vei regreta, mai ales că tendințele în 2019 sunt îndreptate către acest tip de tunsori. Salonul El Studio vă pune la dispoziție un personal de excepție care să-și pună amprenta asupra stilului fiecărui client în parte. Vino în oricare dintre cele 9 locații El Studio și lasă-te pe cele mai priceputele mâini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *