Cum te ajută algele marine în îngrijirea tenului? Top 5 beneficii ale algelor marine pentru ten

Din ce în ce mai utilizate în industria frumuseții, algele marine și-au dovedit, în timp, eficientă în îngrijirea tenului. Există 30.000 de specii de alge marine, împărțite în funcție de culoare: verzi, albe, maro, verzi-albastre și roșii.

În cele ce urmează veți afla top 5 beneficii ale algelor marine în îngrijirea tenului și cum să alegeți produse cosmetice cu alge marine, în funcție de problemele cu care va confruntați.

Ce a condus la includerea algelor marine în cosmeticele pentru îngrijirea tenului

Oamenii de știință au studiat îndelung algele marine, fascinați fiind de faptul că acestea reușesc să supraviețuiască într-un mediu atât de dur, cum este oceanul. Algele marine se dezvoltă în apa sărată a oceanului și au o rezistență sporită la expunerea la soare; ba mai mult, acestea rămân hidratate și reușesc să se înmulțească în condiții extreme.

Top 5 beneficii ale algelor marine asupra tenului

Există numeroase studii care atestă beneficiile algelor marine asupra tenului. Plecând de la aceste studii, au apărut produse cosmetice cu alge marine, cu rol în îngrijirea tenului, plecând de la hidratarea lui până la întinerire și prevenire a îmbătrânirii pielii.

Algele marine conțin antioxidanți și un complex de vitamine (A, B, C și E) esențiale pentru un ten sănătos. Datorită antioxidanților, algele marine pot preveni, cu succes, îmbătrânirea prematură a pielii și contribuie la estomparea ridurilor deja formate. Iată 5 beneficii ale algelor marine, care te vor convinge să incluzi cosmeticele cu alge marine în rutina zilnică de îngrijire a tenului:

  1. Revitalizează tenul uscat;
  2. Puternic efect antirid și anti-îmbătrânire;
  3. Calmează roșeața pielii și iritațiile tenului;
  4. Estompează cearcănele și pungile de sub ochi;
  5. Reglează activitatea glandelor sebacee, vindecând acneea.

Tratamentele faciale El Studio cu alge marine

Repêchage® Four Layer Facial®

Pentru toate tipurile de ten, El Studio propune Repêchage® Four Layer Facial®, primul tratament anti-îmbătrânire, cu alge marine. Experimentați efectul tratamentului profesional în 4 straturi ce are la bază extracte de alge marine rejuventante, bogate în 12 vitamine și florotanini, 42 de minerale și oligoelemente și 18 aminoacizi care ajută la reducerea ridurilor și redau fermitate tegumentului. Observați singuri diferența: o piele mai curată, mai sănătoasă și vizibil întinerită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *