Cum sa te coafezi in sezonul rece. Cele mai hot trenduri toamna/iarna 2015/2016

Inceputul unui nou sezon este momentul perfect pentru o schimbare in viata ta. Si cum sa faci asta cel mai bine daca nu cu o schimbare de look. Urmeaza cele mai noi tendinte de iarna pe care le propun marii stilisti ai vedetelor si te vei simti si tu ca o vedeta.

ombre-hair

Pentru un look ravisant joaca-te cu suvite cu o nuanta sau chiar doua mai deschise decat culoarea parului tau. Acestea dau un aer mereu proaspat si tanar. Cea care a ales aceasta tehnica este nimeni alta decat Dakota Johnson, actrita principala din cel mai vizionat film al momentului,Fifty Shades of Grey.

Cele care au parul scurt pot alege fara teama un bob lung care sa le incadreze perfect fata. Aceasta coafura este din nou in tendinte. Daca te hotarasti sa te tunzi asa, asigura-te ca iti indrepti parul cu placa la final pentru un aer mai tineresc.

Persoanele dinamice pot alege o coada de cal pornita din varful capului. Beyonce este cea care a pornit acest trend care a fost rapid adoptat de marii creatori de moda pe podiumuri.

Daca ai parul mediu, incearca o coafura simpla si de efect: cararea intr-o parte. Lasa-ti parul liber si vei obtine un look adolescentin care cu siguranta va atrage toate privirile.

Daca nu esti hotarata care dintre aceste lookuri se potrivesc cu varsta si fizionomia ta, nu ezita sa ceri sfatul unui specialist. Echipa noastra iti sta mereu la dispozitie cu cele mai noi produse si tendinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *