Cum să pari mai tânără cu ajutorul coafurii?

Atunci când vrei o schimbare, primul lucru pe care ai tendința să-l faci este să te tunzi, să adopți un nou look, o nouă coafură, o nouă culoare de păr, etc. Este de ajuns o singură vizită la coafor ca să-ți schimbi total înfățișarea.

Cu siguranță ți s-a spus că pari mai tânăra, după ce ți-ai schimbat coafura sau nuanța părului. Absolut adevărat! Doar cu o simplă coafură, corect aleasă, poți întineri! Important este să te lași pe mâna unui hair-stylist cu experiență și cu idei potrivite formei feței, tipului de păr, etc.

Există trei tipuri de schimbări pe care să le adopți ca să pari mai tânăra și să obții un look fresh:

  • Ține cont de forma feței tale – cere hair-stylistului tău informații despre tunsorile care ți se potrivesc în funcție de forma feței. De exemplu, dacă ai fața rotundă, ți se recomandă o tunsoare care să ofere dinamism în zona frunții și tamplelor. Nu alege o tunsoare dreaptă dacă ai o formă pătrată a feței;

 

  • Alege o coafură îndrăzneață – aerul tineresc se exprimă și prin libertate și curaj. O coafură îndrăzneață, de tip bob, îți va conferi, instant, un look tineresc. Există și alte tipuri de tunsori care te vor întineri, care presupun trecerea de la părul lung la cel mediu, sau de la cel mediu la cel scurt. O tunsoare scurtă, cu volum, aplicată pe un par puțin ondulat, te va scoate din anonimat. Pentru început, alege tunsori bob medii și nuanțe de roșu aprins, pentru un look tânăr și elegant. Citește despre tunsori bob 2019 ca să afli ce se poartă și ce ți se potrivește!

 

  • Treci de la nuanțele închise la cele deschise – dacă n-ai testat încă blondul arămiu sau roșul aprins, este timpul s-o faci! Conform recomandărilor specialiștilor, nuanțele deschise de păr te întineresc și aduc luminozitate, la nivelul feței. Este important să apelezi la profesionișți, dacă îți dorești o culoare uniformă care să te avantajeze.

 

Apelează la specialiștii El Studio pentru un look vizibil mai tânăr

Ai încredere în specialiștii El Studio dacă îți doreșți un look vizibil mai tânăr! Folosind produse cosmetice de calitate și cu o experiență vastă în hair-styling, profesioniștii El Studio te ghidează către alegerea corectă, țînând cont de forma feței sau tipul de păr. Fă-ți o programare acum și bucură-te de un look fresh, elegant și în tendințe. Cu El Studio, beneficiezi de servicii profesionale de coafor în toate zonele Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *