Cum să obținem o manichiură French de invidiat?

Manichiura French (franțuzească) este una dintre cele mai solicitate și iubite manichiuri. Din păcate, realizarea acesteia cu mâna liberă este foarte dificilă. Modelul necesită linii trasate la perfecție și o dexteritate de invidiat. El Studio vă oferă câteva sfaturi pentru obținerea acelei manichiuri impecabile:

Pregătește-ți unghiile pentru manichiură

În primul rând, unghia trebuie să aibă forma potrivită pentru un French. Este de preferat ca ele să aibă o lungime destul de mare, în așa fel încât să se facă distincția între unghia de bază și vârfurile acestora. Astfel, trasarea liniei albe va deveni mai ușoară. Obțineți o formă pătrată sau rotunjită cu ajutorul pilei de unghii. Nu uitați, pilirea se face într-o singură parte, nu dintr-o parte în alta. Înlăturați cuticulele, hidratați-vă mâinile cu o cremă și veți obține baza perfectă pentru manichiura French.

 

c7

 

Aplică baza pentru unghii

Lacul de bază pentru unghii trebuie aplicat cu multă grijă, pentru a obține o suprafață netedă pentru manichiura ta. De asemenea, acesta va contribui la rezistența manichiurii. În locul unui lac de unghii obișnuit, poți opta pentru un lac hidratant.

 

header_image_Benefits-of-nail-polish-base-coat-fustany-beauty-nails

 

 

Alege o ojă mată pentru trasarea liniei albe

După vopsirea vârfurilor, unghia trebuie lăsată să se usuce înainte de a aplica următorul strat de ojă. Saloanele El Studio vă recomandă alegerea unui alb mat, întrucât oja se va usca mai rapid, iar luciul acestea va fi redat ulterior prin ultimul strat de ojă. Poți folosi un lac de unchii incolor, sau o ojă foarte deschisă la culoare (roz deschis, nude). Țineți minte că o ojă mult prea închisă la culoare va acoperi albul vârfurilor.

 

t440x300

 

 

Folosește șabloane

Așa cum spuneam mai sus, vopsirea vârfurilor este cel mai dificil pas în obținerea unei manichiuri French. De aceea, poți folosi șabloane sau stickere ce pot fi aplicate direct pe unghie, delimitând zona în care trebuie aplicată oja. De asemenea, un sticker improvizat poate fi alcătuit din bandă scotch.

 

1-pack-Newest-100-Brand-New-French-Nail-Stickers-Manicure-Strip-Nail-Art-Form-Finger-Tip

 

 

 

Te invităm la saloanele de înfrumusețare El Studio. Fă-ți o programare la cel mai apropiat salon El Studio și noi îți vom oferi manichiura French pe care ți-ai dorit-o mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *