Cum să ne machiem de sărbători?

Mai sunt doar câteva zile până la Paște și probabil pregătirile sunt în toi. Nu-i așa? Te-ai gândit cu ce te vei îmbrăca de sărbători?  Unde vei merge? Cum te vei machia? Noi îți venim în ajutor și îți propunem ce machiaj poți aborda sărbătorile acestea.

Apelează la Machiajul de Zi Simplu și Natural

Specialiștii în cosmetică au început să apeleze tot mai mult la machiajele simple și naturale. De ce? Pentru că acestea îți scot în evidență trăsăturile naturale ale feței și inspiră în același timp tinerețe și prospețime. Pentru acest machiaj este ideal să utilizezi un baton corector  pentru cearcăne și un strat subțire de fond de ten. Atenție însă la cantitatea folosită. Cu prea mult corector sau fond de ten riști să îți accentuezi ridurile și semnele de îmbătrânire.

0ef7ec04490e9e9ee547848561730681

Nu Aplica Rimel Pe Genele Inferioare

Evită să aplici rimel pe genele inferioare ale ochilor deoarece evidențiază cearcănele și ridurile de sub ochi, apărute odată cu înaintarea în vârstă. În schimb, poți aplica două straturi de mascara pe genele superioare, iar apoi să le curbezi cu ajutorul unui clește de gene.

Aplică Corect Rujul pe Buze

Rujul este unul dintre cele mai populare produse cosmetice. Acesta oferă buzelor un plus de volum și senzualitate. Acordă-i importanța necesară și aplică-l pe buze corect, fără să te grăbești. Înainte de asta este foarte important să-ți hidratezi buzele foarte bine. Pentru acest lucru poți apela chiar la o periuță de dinți uscată, cu ajutorul căruia să îndepărtezi celulele moarte ale pielii. Make up artiștii propun aplicarea repetată a rujului pentru a preveni estomparea lui. Dacă aplici două sau trei straturi de ruj, culoarea va fi mai intensă și buzele vor avea un volum mai mare.

  9f507fc75a1121a9f960f7fcb52fa9c4

Deoarece machiajul este foarte important pentru orice eveniment, saloanele de înfrumusețare te pot consilia foarte bine în această privință. Te așteptăm la saloanele El Studio, unde specialiștii noștri vor utiliza tehnici de machiaj inspirate de la make-up artiști de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *