Cum să fii frumoasă, din cap până-n picioare (partea V)

Am vorbit, în articolele anterioare, despre îngrijirea părului, a sprâncenelor, a ochilor și a tenului, așa că, astăzi, continuăm seria sfaturilor de înfrumusețare oferite de specialiști, de-a lungul timpului. Ne referim la acele sfaturi considerate nemuritoare. Iar asta, întrucât au rezistat în ultimii 75 de ani.

Articolul de astăzi începe cu sfatul 41/75 și vă oferă 7 recomandări pentru a vă lăuda, în fiecare zi, cu buze delicate și încântătoare. Primul sfat pe care vi-l oferim astăzi datează din primăvara anului 1963, în vreme ce recomandarea de înfrumusețare cu care încheiem acest articol vine din toamna anului 2011.

Secretele specialiștilor în înfrumusețare, devăluite în rândurile de mai jos.

-aprilie, 1963: Rujul va rezista mai mult timp pe buze dacă, după ce îl aplicați, așteptați câteva minute, apoi tamponați buzele cu un șervețel. Imediat după aceea, aplicați un strat discret de pudră și, apoi, un alt strat de ruj.

-aprilie, 1969: Rujul de buze poate fi folosit cu succes în cazul obrajilor înroșiți. Alegeți o culoare îndrăzneață (o nuanță neutră îi va scoate mai mult în evidență) și, apoi, aplicați un strat discret.

-aprilie, 1992: Pentru machiajul de seară, nu trebuie să ștergeți de pe buze rujul pe care l-ați purtat în timpul zilei, ci să aplicați peste acesta un alt strat de ruj. Dar, de data aceasta, mai roșu sau mai închis la culoare decât cel din timpul zilei.

-februarie, 1998: Creionul cu care desenați conturul buzelor va aluneca mai bine dacă, înainte să îl folosiți, îl încălziți în palmă.

-iunie, 1998: Atunci când aplicați ruj pe buze, nu uitați să zâmbiți. Astfel, veți avea siguranța că rujul va acoperi toată suprafața buzelor, inclusiv colțurile acestora.

-septembrie, 1998: Noaptea, înainte de culcare, umeziți buzele cu apă caldă și, apoi, frecați-le ușor, folosind o batistă fină. După aceea, aplicați un strat de balsam pentru buze. Astfel, buzele dvs. își vor păstra delicatețea, de-a lungul timpului.

-octombrie, 2011: Rujul nu se va întinde dacă, înainte să îl aplicați, conturați un strat discret de anticearcăn în jurul buzelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *