Cum să ai grijă de părul tău pe timp de vară

ingrijirea parului

Pe timp de vară, părul tău devine mult mai sensibil din cauza factorilor de mediu, căpătând un aspect inestetic. De aceea, este necesar ca în această perioadă să îi acorzi o atenție deosebită, prin folosirea unor produse profesionale de îngrijire și întreținere. Pentru ca părul tău să își recapete sănătatea și strălucirea, îți prezentăm câteva sfaturi pe care să le urmezi de acum înainte.

Hidratează-ți părul cât mai des

Pentru că razele puternice ale soarelui îți fac părul mai uscat și mai sensibil decât de obicei, e nevoie să îl hidratezi cât mai mult. O metodă ideală de hidratare este folosirea produselor pe bază de uleiuri naturale, care conțin substanțe benefice pentru sănătatea scalpului și a firului de păr. Pentru o îngrijire corespunzătoare, îți recomandăm un tratament-elixir pentru păr din gama SP, care regenerează și hidratează, oferind un plus de  netezire părului.  Un alt produs eficient este uleiul de păr de la Wella cu extract de macadamia, avocado si vitamina E.

Folosește un balsam hrănitor

Un balsam profesional de păr cu formulă specială din substanțe hrănitoare îți va asigura hidratarea corespunzătoare și va contribui la recondiționarea firelor deteriorate. Pentru o nutriție intensă și strălucire aparte, îți recomandăm balsamul din gama Moroccanoil, pe care îl poți găsi la un preț foarte avantajos pe magazinul online de produse profesionale El Studio. Dacă părul tău este foarte deteriorat, balsamul Visible Repair de la Londa va ajuta la refacerea firelor de păr și la hidratare.

Nu neglija dieta

Pentru a te bucura de un păr sănătos, nu uita că trebuie să îți stabilești o dietă zilnică echilibrată, bogată în substanțe hrănitoare. Multe probleme ale părului apar din cauza alimentației nesănătoase sau haotice, așa că ai grijă să îți iei zilnic mai multe vitamin, zinc, fier și ingrediente nutritive.

 

Mai multe produse profesionale  de îngrijire a părului poți găsi pe el studio shop, la prețuri reduse și oferte avantajoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *