Cum obții un machiaj de bază perfect în 4 pași simpli?

Aplicarea unui machiaj poate fi un lucru rapid, simplu și ușor dacă știi să folosești produsele pentru tonifierea tenului potrivite  și nuanțele sau tehnica corespunzătoare, pentru a  obține un look natural și proaspăt.

Pasul numărul 1: Începe cu o față curată

Pentru ca orice machiaj să iasă perfect, trebuie să ai fața foarte curată. În vederea acestui lucru, îți recomandăm să folosești un demachiant delicat, iar apoi să-ți ștergi fața cu un prosop uscat. De asemenea, poți folosi și un demachiant exfoliant, iar apoi să-ți cureți fața cu un tampon de vată îmbibat în toner. Acest lucru va strânge toți porii feței și va uniformiza tonusul acesteia.

_vyr_161PBRRR72-HYDRA-MEDIC-FACE-WASH-FOAMING-GEL-CLEANSER-with-Box

Pasul numărul 2: Aplică o cremă hidratantă

Înainte de orice machiaj, se aplică o cremă hidratantă. Alege o cremă potrivită pentru tipul tău de piele și aplic-o pe față. Pentru a afla care este crema hidratantă potrivită pentru pielea ta, verifică etichetele produselor specifice. Spre exemplu, acestea pot fi pentru ten gras, piele uscată, ten sau piele sensibilă.

_vyr_47024042-Bioplasma-CC-Cream

Pasul numărul 3: Aplică anti-cearcăn și fond de ten potrivit pielii tale

Alege un fond de ten și un anti-cearcăn de aceeași culoare. Există diferite tipuri de anti-cearcăne sau fonduri de ten, așa că, asigură-te că folosești produse de calitate, care nu crapă și sunt potrivite nuanței pielii tale. Cu siguranță,  specialiștii unui salon de frumusețe, îți vor putea recomanda cele mai bune soluții pentru tine.

12916_755__vyr_754academie-contour-des-yeux

Pasul numărul 4: Aplică o mascara pentru volum puternic

Mascara este unul dintre cele mai folosite produse de make up. Tocmai de aceea, aceasta este esențială pentru un makep up de bază. Folosirea corectă a rimelului ne scoate ochii în evidență și oferă volum genelor. Dacă vrei să obții gene dese și alungite, folosește o mascara cu o perie mai mare și cu fire mai dese. Astfel, chiar și genele scurte vor obține un volum puternic.

Răsfață-te din plin la unul dintre saloanele El Studio și bucură-te de un machiaj de bază perfect, dar și de celelalte servicii de înfrumusețare oferite. Specialiștii noștri te vor întâmpina într-o atmosferă plăcută și relaxantă, pentru ca tu să te reîntorci de fiecare dată cu mare drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *