Cum ne aranjăm părul în 2017?

Analizând alegerile de styling prezentate atât pe podiumurile de la Săptămâna Modei, cât și cele din backstage sau din public, am realizat o listă cu tendițele care vor domina anul 2017 în materie de coafură și culoare a părului.

Cum ne aranjăm părul în 2017?

Foarte drept

Unul dintre cele mai hot trenduri în materie de hairstyling din 2017 va fi părul foarte drept, strălucitor, cu cărare pe mijloc. Cu toate că acest stil este foarte elegant, va avea efectul așteptat doar dacă părul arată foarte sănătos, fără vârfuri despicate sau arse. Asigură-te întotdeauna că folosești produse cu protecție termică înainte să te apropii de placa de îndreptat părul. Poți folosi oricând produsele comercializate pe El Studio Shop, pentru că noi folosim doar produse profesionale și de cea mai bună calitate.

Unul dintre cele mai hot trenduri în materie de hairstyling din 2017 va fi părul foarte drept

Coada de cal prinsă foarte sus

Prinde-ți părul cât mai sus într-o coadă de cal. Fie că alegi să îndrepți foarte bine părul, fie că îl tapezi puțin pentru un look “șifonat”, acest gen de hairstyling va adăuga un strop de eleganță oricărei ținute. Un mic sfat aici: dacă ai părul foarte lung, încearcă să prinzi o agrafă în spatele elasticului, pentru a ține coada într-o poziție cât mai verticală.

Prinde-ți părul cât mai sus într-o coadă de cal

Părul lui Rapunzel  

Extensiile ultra-lungi nu pleacă nicăieri nici anul acesta. Le-am văzut în ultima vreme la Rihanna, Jourdan Dunn și la surorile Kardashian și credem cu tărie că ele vor avea un succes și mai mare în noul an. Și nu doar în rândul vedetelor.

Extensiile ultra-lungi nu pleacă nicăieri nici anul acesta

Golden Bronde  

În unele lumini, blond, în altele, șaten auriu. Această tendință de păr transformativ numită Golden Bronde se potrivește oricărui tip de ten și poate fi o soluție dacă ai vrea să încerci blondul, dar ai încă rețineri. Vedetele l-au încercat deja și putem să confirmăm că arată foarte sexy.

Această tendință de păr transformativ numită Golden Bronde se potrivește oricărui tip de ten

Șaten ciocolatiu

Deși te poate tenta să îți deschizi culoarea părului, specialiștii sugerează să mergi contra curentului și să alegi tonuri de ciocolată, mai ales dacă ești o împătimită a modei. Se pare că imprimeurile îndrăznețe și culorile strălucitoare din colecțiile de primăvară vor fi mai puternic evidențiate de o culoare a părului mai rece și mai profundă.

Un trend foarte des întâlnit în colecțiile de primavară de la Săptămâna Modei, părul dat pe spate, cu acel aspect de tipul “doar ce am ieșit din duș”

Păr cu aspect umed

Un trend foarte des întâlnit în colecțiile de primavară de la Săptămâna Modei, părul dat pe spate, cu acel aspect de tipul “doar ce am ieșit din duș”, a fost preferatul vedetelor atât pe podium, cât și în viața de zi cu zi. Pentru a realiza acest look, trebuie să aplici o cantitate consistentă de cremă de styling sau spumă de păr, începând de la rădăcini și până la jumătatea lungimii părului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *