Colecția O.P.I #Grease în saloanele El Studio!

 

Celebrul musical Grease sărbătorește 40 de ani de când a dat lovitura cu una dintre cele mai recognoscibile ecranizări din lumea cinematografiei. Urmând trendurile nemuritoare ale anilor 50, O.P.I a gândit o colecție ce va rămâne și ea, cu siguranță, în istorie! Culorile din colecția #Grease sunt acum disponibile în magazinul nostru online și în saloanele de înfrumusețare El Studio. Dacă nu ai avut plăcerea de a experimenta cu nuanțele O.P.I, este momentul ca acest lucru să se schimbe. Iată de ce:

Colecțiile O.P.I au personalitate!

Așadar, de ce să nu alegem nuanțe care să ne reprezinte în totalitate? Până la urmă, nu sunt unghiile cartea noastră de vizită? Colecția #Grease propune o paletă cromatică complexă, găndită în funcție de diverse preferințe: nuanțe pudrate, culori închise, culori extravagante și, desigur, nuanțele reprezentative anilor 50! O.P.I îți pune la dispoziție o mulțime de nuanțe și colecții cu tematici diverse, în care te vei regăsi și tu, cu siguranță!

 

 

O reputație bazată pe calitate!

Saloanele de înfrumusețare El Studio lucrează cu cei mai buni! Când spunem cei mai buni, ne referim atât la echipa noastră de experți, cât și la produsele pe care le utilizăm pentru a-ți oferi cele mai bune servicii. O.P.I este liderul mondial în industria produselor de îngrijire a unghiilor și asta se datorează calității oferite prin compoziția lacurilor de unghii furnizate. În saloanele de înfrumusețare El Studio, recomandăm lacurile de unghii O.P.I pentru sănătatea unghiilor și pentru un efect de durată. De multe ori, lacurile de unghii O.P.I sunt solicitate drept alternativă pentru manichiurile cu gel, datorită stratului puternic și avantajelor acestuia.

 

 

Alege-ți culoarea în saloanele de înfrumusețare El Studio!

Fă-ți o programare în oricare dintre cele 9 saloane de înfrumusețare El Studio și vino să îți alegi culoarea care te reprezintă! Dacă, totuși, nu ai timp să ne faci o vizită, accesează magazinul nostru online și vezi toate produsele disponibile.

 

 

Ești gata pentru O.P.I #Grease? Alătură-te noii colecții O.P.I și beneficiază de o manichiură plină de personalitate și stil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *