Coafuri – tendințele anului 2018!

An de an, moda și evenimentele mondene propun noi tendințe! Anul acesta, propunerile în materie de coafuri sunt mai interesante ca niciodată. Echipa El Studio vă prezintă unele dintre cele mai apreciate tendințe ale anului 2018:

 1. Păstrează-ți buclele!

Dacă anul 2017 a încercat să promoveze părul natural, în special pe cel creț, anul acesta lucrurile sunt din ce în ce mai accentuate. Buclele naturale rămân la modă, oricât de strânse sau lejere ar fi acestea. Lăsați instrumentele de coafat acasă și evitați pieptănarea buclelor strânse. Folosiți degetele pentru a le aranja și bucurați-vă de nebunia acestora! Pentru produse concepute special pentru netezirea buclelor, accesează magazinul El Studio aici.

 

gallery-1512140569-blumarine-bbt-s18-016

 

 2. Părul Blond “murdar”

Prin blond “murdar” ne referim la un blond cu imperfecțiuni și porțiuni în care culoarea naturală a părului nu este atinsă. Lasă-ți rădăcinile naturale și începe vopsirea părului de la câțiva centrimetri depărtare de rădăcini.

 

adam-selman-bks-v-rs18-5938

 

 3. Părul umflat este din nou la modă!

Coafurile realizate cu ajutorului periei și a feonului sunt mai în vogă ca niciodată. Coafurile care dau impresia de “natural” sunt la mare căutare, atât în lumea mondenă, cât și pe podiumuri. În plus, acestă modalitate de a-ți aranja părul este, probabil, cea mai puțin dăunătoare dintre cele realizate cu ajutorul instrumentelor de coafat la cald.

 

balmain-bks-v-rs18-9275

 

 4.  Eșarfele au revenit!

Dacă eșarfele legate sub bărbie au ieșit din grațiile doamnelor acum ceva timp, anul 2018 propune o nouă încercare de a reintroduce acest trend. Alegeti eșarfe colorate, confecționate din materiale fine.

 

derek-lam-bks-m-rs18-0003

 

 5. Wet Look!

Coafura Wet Look este, într-adevăr, o alegere curajoasă! Acest tip de coafură avantajează în special părul scurt. Este o coafură simplă, rapidă și modernă!

 

marni-bks-m-rs18-1195

 

 

Dacă nu ești sigură ce să adopți, vino în oricare din saloanele El Studio și cere sfatul experților!

Un comentariu la „Coafuri – tendințele anului 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *