Coafuri de nașă pentru nuntă și botez

cofuri pentru nasa

Atunci când vine vorba atât de organizarea unei nunți, cât și de ziua evenimentului în sine, rolul nașei este la fel de important ca și cel al miresei. Coafura nașei trebuie să fie impecabilă și să completeze perfect ținuta aleasă de aceasta pentru marele eveniment. Așadar, atunci când ești în căutarea coafurii de nașă care să atragă toate privirile asupta ta, alege salonul El-Studio.

În funcție de tipul de eveniment la care participi în calitate de nașă, un lucru este sigur, trebuie să fii impecabilă din cap până în picioare. Atât coafurile de nașă pentru nuntă, cât și cele pentru botez trebuie să fie elegante și să îți pună în valoare cele mai discrete trăsături. Cele pentru nuntă, în general sunt puțin mai sofisticate dat fiind faptul că, în general, marea majoritate a nunților au loc în cea de-a doua jumătate a zilei, comparativ cu botezurile, care de cele mai multe ori, au loc începând cu prima parte a zilei.

Coafuri de nuntă pentru nașă

În ceea ce privește nunțile, coafurile pot varia de la păr desprins cu bucle de lejere, până la cocuri sofisticate cu aplicații în ton cu rochia aleasă. Dată fiind importanța acesteia în cadrul unei nunți, noi recomandăm cocurile pentru nașă drept cea mai bună, dar mai ales cea mai rezistentă soluție. Optează pentru o împletitură elegantă sau pentru un coc lejer cu bucle.

Coafuri de botez pentru nașă

Fiind un eveniment în care nașa are cel mai mare rol, acela de a ține bebelușul în brațe o mare parte din timp, trebuie să ne asigurăm că aceasta face o alegere bună în ceea ce privește coafura sa. Poți opta pentru o împletitură tip bentiță pentru partea superioară a părului și bucle pentru restul părului, o coadă de cal stilizată și asortată tot cu bucle sau un coc de zi.

Indiferent de ce alegi pentru coafura ta de nașă, important este să strălucești. Vino la El Studio și consultă-te cu o echipă de specialiști. Fă-ți o programare acum!

 

Modele de coafuri pentru nașă – Nuntă și Botez

coafuri de nașă pentru nuntă și botez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *