Coafuri de botez pentru mămici și nașe

coafuri de botez pentru maici și nase

Sunt câteva evenimente fără de care tu nu ai mai fi la fel, iar unul dintre aceste eveniment este botezul noului membru al familiei și tu, mămico, trebuie să ai o ținută impecabilă, alături de o coafură de botez pe măsură. Deși este un eveniment care necesită multe pregătiri, nu trebuie să te neglijezi, iar alegerea unei coafuri pentru botez trebuie să fie în acord cu ultimele tendințe. Salonul El-Studio îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști în oricare dintre cele 9 saloane poziționate în locații centrale în București, alături de o gamă variată de modele de coafuri de botez și te asigură că vei întoarce toate privirile.

Coafuri de botez tip coc

Ziua în care are loc marele eveniment va fi o zi solitantă și, de aceea, pe lângă stil și frumusețe, ai nevoie și de o coafură de botez rezistentă. Prima noastră recomandare este aceea de coc. Deși poate fi o alegere clasică sau poate banală, fiecare coc este diferit. Acestea poat avea la bază împletituri prinse în diferite moduri sub forma unui coc sau pot fi pur și simplu onduleuri prinse cu agrafe pentru un look mai messy, dar de o eleganță uimitoare. Deși o astfel de coafură de botez necesită mai mult timp pentru pregătiri, rezultatele vor fi pe măsură așteptărilor.

Coafuri de botez tip bucle

O a doua variantă pentru care poți opta atunci când vine vorba despre coafuri pentru mămici este aceea de bucle. Există o varietate de moduri în care se fac buclele. Poți opta pentru bucle strânse, bucle lejere sau beach waves pe care să le asortezi cu o împletitură lejeră în partea din față a părului, dar mai ales cu accesoriile potrivite. Stai liniștită, suntem aici să-ți dăm cele mai bune sfaturi.

Aceste tipuri de coafuri de botez se potrivesc atât proaspetei mămici, cât și nașei și, și coafura nașei de botez trebuie să fie fără cusur. Ai setat data evenimentului? Atunci, tot ce-ți rămâne de făcut este să-ți faci o rezervare la coafor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *