Cele mai trendy coafuri de vară

Înainte să trecem în revistă toate coafurile care se poarta vara aceasta, trebuie să precizăm că nu orice tip de frizură/ coafură se potrivește unui doamne sau domnișoare. Ea trebuie să-și aleagă coafura în funcție de forma feței și să nu țină cont doar de tendințe. Tocmai de aceea, dacă în 2016 se vor purta tunsorile scurte, asta nu înseamnă că cineva trebuie să le adopte dacă nu i se potrivesc.

1) Pixie – ca în anul 2015, tunsoarea pixie rămâne și ea pe val.

Pixie-Cuts-2013-2014_14

 

2) Bob lung

Unul dintre punctele forte ale coafurii bob lung este se potrivește atât cu toate formele feței cât și cu majoritatea texturilor de păr. Totodată, această tunsoare este modalitatea cea mai rapidă de a vă schimba radical look-ul fără prea mare efort. Părul tuns bob lung este și el destul de ușor de aranjat și îngrijit.

Pentru un aspect stălucitor și sănătos al podoabei capilare hidratați-o și tăiați vârfurile în mod regulat pentru că ele sunt primele care se degradează din cauza folosirii produselor de styling, dar și a uscătorului de păr, a plăcii de întins părul sau a ondulatorului.

bob lung

3) Păr tuns scurt, cu franjuri – foarte la modă în 2016

Se poartă franjurile, atât în materie de accesorii, cât și în materie de frizuri și haine. Iar o frizură cu franjuri arată precum cea de mai jos. Este una care merge pe ideea părului filat și arată foarte cool. Este genul de coafură care odată adoptată, nu are nevoie de prea multe ajustări sau de produse de styling.

franjuri

4) Păr tuns mediu în valuri

Este o idee excelentă de coafură pentru doamnele și domnișoarele care nu sunt foarte hotărâte dacă să aleagă o tunsoare scurtă sau lungă. Cel mai bun lucru pe care îl pot face, dacă au părul lung și le pare rău să se despartă de el, este să încerce mai întâi frizura de mai jos, apoi să se hotărască dacă îndrăznesc mai mul. Baby stepts:  păr lung – păr mediu – apoi păr scurt.

par-mediu-valuri

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *