Cele mai noi promoții oferite de saloanele de înfrumusețare El Studio

Așa cum te-au obișnuit de la bun început, specialiștii saloanelor de frumusețe El Studio te țin în permanență la curent atât cu cele mai bune sfaturi și cele mai noi tendințe în materie de înfrumusețare, cât și cu promoțiile oferite constant de El Studio. Și, pentru că vor ca tu să întâmpini sezonul rece cu zâmbetul pe buze și cu un look nou, îți propun noi oferte irezistibile.

Cele mai noi promoții oferite de saloanele de înfrumusețare El Studio

Produse profesionale, prețuri și cadouri speciale

Astfel, pentru că, în sezonul rece, părul tău merită toată atenția, hairstyliștii profesioniști de la El Studio îți oferă posibilitatea de a te bucura nu doar de cele mai moderne coafuri, ci și de promoția SP+Wella. Concret, achiziționând un SP LuxeOil (100 ml) și o mască Wella Brilliance (150 ml), vei primi cadou un șampon Wella (250 ml). În plus, te bucuri și de un preț redus la pachetul SP+Wella.

Produse profesionale, prețuri și cadouri speciale

De asemenea, sezonul rece este sezonul în care unghiile tale au nevoie de o îngrijire mai atentă și, implicit, de o manichiură/pedichiură de calitate. Iar acum, la El Studio, te poți bucura din plin de colecția OPI Breakfast at Tiffany’s și de prețul special al acesteia. Alegând produsele profesionale oferite de El Studio, ai siguranța calității. Și știm cu toții cât de importantă este calitatea.

Promoții valabile până la sfârșitul anului 2016

Promoțiile SP+Wella și, respectiv, OPI Breakfast at Tiffany’s sunt valabile în perioada 1 noiembrie-31 decembrie, în toate saloanele de înfrumusețare El Studio: El Studio Timpuri Noi, El Studio Floreasca, El Studio Tei, El Studio Moșilor, El Studio Unirii, El Studio Lujerului și El Studio 13 Septembrie. Pentru întrebări și sugestii, specialiștii El Studio îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0723.341.814.

Odată ce ai ajuns la unul din saloanele El Studio, răsfață-te din plin și cu celelalte servicii de înfrumusețare oferite de specialiștii noștri

Odată ce ai ajuns la unul din saloanele El Studio, răsfață-te din plin și cu celelalte servicii de înfrumusețare oferite de specialiștii noștri, fie că este vorba de coafură/frizerie, masaj, cosmetică sau epilare definitivă IPL. La El Studio, te vei bucura de cele mai bune servicii de înfrumusețare, o atmosferă plăcută, o cafea delicioasă și, de asemenea, și de consiliere personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *